Radas1 Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSsoft Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Právě,že silné ne klepe to jen do doby než klesnou otáčky motoru uvažoval jsem nad volnoběžkou alternátoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts