Radas1 Vloženo 28. Červen 2010 Vloženo 28. Červen 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím Citovat
JSsoft Vloženo 1. Červenec 2010 Vloženo 1. Červenec 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Citovat
Radas1 Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Vloženo 1. Červenec 2010 je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Právě,že silné ne klepe to jen do doby než klesnou otáčky motoru uvažoval jsem nad volnoběžkou alternátoru Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.