kaja.st Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Zdarec chlapi, je to v .. Nefunguje mi podsvícení v celém interieru. Na palubce svítí jen kontrolky, jinak žádné podsvícení, nevíte kde je chyba? Díky Fabia 1.2 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 skonroluj kablovy zvazok... ale najprv este mrkni na poistku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja.st Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 No pojistky jsem chtěl zkontrolovat, ale nenašel jsem tam určitou pojistku na podsvícení. Je tam jen osvícení interieru a ta je v pohodě. Jinak nic... A ten svazek najdu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 vo vyvesenych temach. poistku si premeraj, vizualna kontrola nestaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Poistka 36, 5A je na celé podsvietenie. Môžeš ešte mať poškodený regulátor, ale to som nepočul že by sa niekedy stalo. Nejaké prerábky vnútri neboli? Myslím elektricky. Ako píše cartmanko, premerať, nie pozerať, potom pomerať aj či je na vstupe poistky napätie pri zapnutom vypínači svetiel, ľavý pin poistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.