SikiB Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Chlapi jak řešíte delší dobu sezení v kožených sedačkách? Teďkom v tech parných dnech ikdyž mám zapnutou klimu,na kterou ja nerad jezdím,tak se potím jak čort. Jak na zadku,tak záda mam spocené... Dávate na sedadla nějaké potahy,nebo skrátka něco co by to pocení zmírnilo? Každopádně půjdu do zatonování oken,páč to slunce když se do mně opře,tak to fakt nezvládám:-) Poraďte kluci;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 (editace) Pořádně to zatmav, nežer tak , nebudeš se potit a jezdi v kraťasech Nebo si nech laserem vypálit potní žlázy))) Editováno: 4. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 4. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 hezká rada no:-) ale jinak jsem vcelku štíhlé postavy,takže žraním to asi nebude,já toho moc nesním,spíš to bude imunitou,páč se vcelku spotím u čehokoliv. a to tonovat to budu,akorát ještě přemýšlím kde...a jak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Zatmavení nepomůže!!!Mám tmavý okna,klimu pořád naplno,vepřová hlava taky nejsem a v těch sedačkách se potim stejně jen si nespálim prdel o rozpálenou kůži :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 jj rozumím,mě jde hlavně o to,aby na mně až tak moc nepražilo slunko víš,takže uvidíme co a jak ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 ja mam svetlou kuzi a nemam problem,mozna se malo potim ale je pravda ze kdyz mi stoji sup celej den na slunci,pak prijdu ,nastartuji a nez vykourim cigaro je vevnitr prijatelne,myslim ze na hadrovych sedackach to je podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 no já to mám podobně,mám taky bílou kůži,respekive taková ta slonovinová,ale o to nejde,takže ty teprv nastartuješ,necháš auto vyvětrat a potom jedeš,nebo jedeš hned? no ono težko bych to asi aplikoval u sebe,ja přijdu k autu a musím jed hned,na to bych asi čas neměl:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 já vyrážim dřív, nastartuju a dám cígo než vyjedu,dělám to pořád aby se trochu ohřál motor než vyrazim a v tomhle vedru se to alesppoň trouch vychladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 no tak to já používám webasto pro motor,takže čekat nemusím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 TAk to se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 njn koupil jsem to po nějakým pampuňovi:-D a ten si tam nechal dát skoro všechno. Nebo je tam to co využívám a jsem rád,že tam je. No až na ty sedačky:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 to v eřim taky bych ho využil.jsem v autě víc než doma.Sedačky jsou libový.Si zvykneš ja už se s tim smířil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 ber to z té druhé stránky.Sice má kůže své KDYBY,ale na druhou stranu se v autě nepráší.Vždycky to bylo to nejhorší když jsem viděl jak se víří prach a to jsem mohl vysávat jak jsem chtěl.Teď je klid.Nedám na ně dopustit.A šel bych do toho znovu.Mluvím samozřejmě za sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 aha to mně nenapdalo:-) ale tak já jsem celkově nikdy neměl mor problém s prachem,auto udržuji trvale čisté;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 To jo kůže je prostě nej, ale chtělo by to aby ty sedačky byli klimatizovaný. Taky bych už nikdy nechtěl jinak než kožený sedačky, je to super na údržbu a lépe to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Ano, je to opravdu NEJ ... Nechápu, jak si někdo může chválit kůži. V celé řádce aut co jsem vlastnil, jsem jí měl ve dvou a již opravdu nikdy více - v zimě je to ledový, v létě vařicí, paří se v tom řiť ... a po pár letech to vypadá jako starý křeslo z Volhy. Je to stejný jako kožená sedačka v kanclu nebo v obýváku - za chvíli člověk sedí v louži vlastního potu Jinak proti gustu . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 nezbývá než levitovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 hele já si myslím že patřím mezi ty,kteří taky nikdy neměli v autě bordel,ale jistota je ta,že ikdybych vysával sebelíp tak prach se ti prostě do sedaček zažere vždycky.To bys je snad musel pravidelně dávat ven a klepat.Já je pravidelně vysával i na mokro a stejně to nebylo ono.Kůže je kůže.Ale zase souhlas s výše uvedeným příspěvkem.Proti gustu.... Sto lidí,sto názorů,ale tak je to správné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 mám kožu už druhé leto a nikdy viac.... klíma može byt naplno a ajtak mam spoteny chrbát....keby náhodou niekto vedel o svetlej polokoži dajte pls vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Na kůži jsem zvyklej :-) Opravdu není dobré si sedat v létě na rozpálenou kůži třeba v suchých plavkách Jinak je pravda, že škodovácká (audi kůže) je asi z tria BMW a MB nejhorší co se pocení týče. Občas mne zamrzí, že jsem si nekoupil onu volbu s kombinací látka, kůže, ale budiž. Při nejhorším to necháme přečalounit alacantrou uprostřed :-DDDDD Jinak dotaz, co používáte na údržbu sedáků? Origo škoda, nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) Jak tak koukám na ty vaše názory, tak jsem to s polokůží celkem vyhrál Je pravda, že v úmorných vedrech, kdy je z auta skleník, taky chladím, kouřím a pak nastupu. Mimochodem, ona ta kůže na bokách se celkem velice rychle schladí od vzduchu z klimatizace. Je pravda, že celokůži bych asi nesnes, protože se mi potí zadek i na hadře. Editováno: 24. Srpen 2010, autor: Miloslav Janda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.