Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi jak řešíte delší dobu sezení v kožených sedačkách? Teďkom v tech parných dnech ikdyž mám zapnutou klimu,na kterou ja nerad jezdím,tak se potím jak čort. Jak na zadku,tak záda mam spocené...

Dávate na sedadla nějaké potahy,nebo skrátka něco co by to pocení zmírnilo? Každopádně půjdu do zatonování oken,páč to slunce když se do mně opře,tak to fakt nezvládám:-)

Poraďte kluci;-)

Pořádně to zatmav, nežer tak lol , nebudeš se potit a jezdi v kraťasech ;)

Nebo si nech laserem vypálit potní žlázy)))

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• Autor

hezká rada no:-) ale jinak jsem vcelku štíhlé postavy,takže žraním to asi nebude,já toho moc nesním,spíš to bude imunitou,páč se vcelku spotím u čehokoliv.

a to tonovat to budu,akorát ještě přemýšlím kde...a jak moc

Zatmavení nepomůže!!!Mám tmavý okna,klimu pořád naplno,vepřová hlava taky nejsem a v těch sedačkách se potim stejně jen si nespálim prdel o rozpálenou kůži :p :p :p

• Autor

jj rozumím,mě jde hlavně o to,aby na mně až tak moc nepražilo slunko víš,takže uvidíme co a jak ;-)

ja mam svetlou kuzi a nemam problem,mozna se malo potim ale je pravda ze kdyz mi stoji sup celej den na slunci,pak prijdu ,nastartuji a nez vykourim cigaro je vevnitr prijatelne,myslim ze na hadrovych sedackach to je podobny

• Autor

no já to mám podobně,mám taky bílou kůži,respekive taková ta slonovinová,ale o to nejde,takže ty teprv nastartuješ,necháš auto vyvětrat a potom jedeš,nebo jedeš hned? no ono težko bych to asi aplikoval u sebe,ja přijdu k autu a musím jed hned,na to bych asi čas neměl:-)

já vyrážim dřív, nastartuju a dám cígo než vyjedu,dělám to pořád aby se trochu ohřál motor než vyrazim a v tomhle vedru se to alesppoň trouch vychladí

• Autor

no tak to já používám webasto pro motor,takže čekat nemusím:-)

TAk to se někdo má :)

• Autor

njn koupil jsem to po nějakým pampuňovi:-D a ten si tam nechal dát skoro všechno. Nebo je tam to co využívám a jsem rád,že tam je. No až na ty sedačky:-D

to v eřim taky bych ho využil.jsem v autě víc než doma.Sedačky jsou libový.Si zvykneš ja už se s tim smířil.

ber to z té druhé stránky.Sice má kůže své KDYBY,ale na druhou stranu se v autě nepráší.Vždycky to bylo to nejhorší když jsem viděl jak se víří prach a to jsem mohl vysávat jak jsem chtěl.Teď je klid.Nedám na ně dopustit.A šel bych do toho znovu.Mluvím samozřejmě za sebe

• Autor

aha to mně nenapdalo:-) ale tak já jsem celkově nikdy neměl mor problém s prachem,auto udržuji trvale čisté;-)

To jo kůže je prostě nej, ale chtělo by to aby ty sedačky byli klimatizovaný. Taky bych už nikdy nechtěl jinak než kožený sedačky, je to super na údržbu a lépe to vypadá.

Ano, je to opravdu NEJ ... :wallbash:

Nechápu, jak si někdo může chválit kůži.

V celé řádce aut co jsem vlastnil, jsem jí měl ve dvou a již opravdu nikdy více - v zimě je to ledový, v létě vařicí, paří se v tom řiť ... a po pár letech to vypadá jako starý křeslo z Volhy.

Je to stejný jako kožená sedačka v kanclu nebo v obýváku - za chvíli člověk sedí v louži vlastního potu kol100

Jinak proti gustu . . .

• Autor

nezbývá než levitovat :-D

hele já si myslím že patřím mezi ty,kteří taky nikdy neměli v autě bordel,ale jistota je ta,že ikdybych vysával sebelíp tak prach se ti prostě do sedaček zažere vždycky.To bys je snad musel pravidelně dávat ven a klepat.Já je pravidelně vysával i na mokro a stejně to nebylo ono.Kůže je kůže.Ale zase souhlas s výše uvedeným příspěvkem.Proti gustu....

Sto lidí,sto názorů,ale tak je to správné

• 1 měsíc později...

mám kožu už druhé leto a nikdy viac.... klíma može byt naplno a ajtak mam spoteny chrbát....keby náhodou niekto vedel o svetlej polokoži dajte pls vedieť

Na kůži jsem zvyklej :-) Opravdu není dobré si sedat v létě na rozpálenou kůži třeba v suchých plavkách  :feve:

Jinak je pravda, že škodovácká (audi kůže) je asi z tria BMW a MB nejhorší co se pocení týče. 

Občas mne zamrzí, že jsem si nekoupil onu volbu s kombinací látka, kůže, ale budiž. Při nejhorším to necháme přečalounit alacantrou uprostřed :-DDDDD

Jinak dotaz, co používáte na údržbu sedáků?

Origo škoda, nebo něco jiného?

Jak tak koukám na ty vaše názory, tak jsem to s polokůží celkem vyhrál :) Je pravda, že v úmorných vedrech, kdy je z auta skleník, taky chladím, kouřím a pak nastupu. Mimochodem, ona ta kůže na bokách se celkem velice rychle schladí od vzduchu z klimatizace. Je pravda, že celokůži bych asi nesnes, protože se mi potí zadek i na hadře.

Upraveno od Miloslav Janda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.