Hamec Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Ahojte, neviete cim by to mohlo byt ze hlavne v lete aj to len ked boli tie najvacsie horucavy mi ostaval visiet brzdovy pedal. mam pocit ze chyba bude asi niekde okolo pedalu, predne dosticky mam menene, zadne oblozenie tiez, aj valceky aj lanko rucnej brzdy... je to dost nebezpecne lebo aj ked len slabo slapnem na brzdu, tak brzdi az do zastavenia auta, musim nohou dvihnut pedal. Poradte co by to mohlo byt, nech to dam do leta opravit. dakujem Editováno: 26. leden 2010, autor: Hamec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Zkus si pročíst toto téma,možná máš stejný problém http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zdov%FD+ped%E1l Jinak to může taky dělat hlavní brzdový válec,někdy stačí poklepat kladívkem a uvolní se....ale stejně tak se nemusí vracet některá přední brzda,což může být způsobeno zareznutím pístku a nebo jak u kámoša před týdnem ucpanou brzdovou hadičkou...každopádně pokud to dělalo pouze v létě a ted už nic tak bych to viděl na to plastové pouzdro pedálu...zkus ho vyměnit,v linku najdeš i objednací číslo a cena je zanedbatelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamec Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dakujem, uz som to aj kupil, dam vymenit a dufam ze to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefJ Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 na felde 1,9 D je taký problém že ked zošlapneš brzdu samostatne je všetko v normále ale ked trebárs podraďuješ a pri zošlapnutí spojky aj brzdy a púštaní najprv spojky a potom brzdy tak ostáva pár centimetrov visieť skúšali sme rozobrať spojkový pedál a namastiť osku ale nepomohlo vyzerá že problém je niekde inde ale musí to mať niečo v súvislosti so spojkou lebo iba pri zošlapnutí nej to robí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka vlnar Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Já mám 1.6 a taky mi to dělá a nevím co stím ty máš ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefJ Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 ano ale už asi viem bude to pridretý alebo vydretý taký kus medzi spojkovou oskou a brzdovím pedálom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.