Červenec 8, 201213 r zatím Zkusit to u nich můžeš, ale co vím, několik lidí s nimi není spokojeno (takové mám zpětné reference, co se týče servisu a řešení problémů)....ale to mluvím o zástavbách MPi nepřímého vstřiku.
Červenec 9, 201213 r Autor prozatím nechám svoje FSI bez plynu. Když jsem spočítal návratnost a případné opravy benzínových vstřikovačů + plynových, raději po čase změním auto za kasické MPI, které půjde snadno přestavět na LPG a budu jezdit spokojeně s minimem investic do zařízení a provozu Nabízí se ještě koupit 1.2TSI, na kterém údajně LPG funguje dobře, ale ten motor je i na benzín se spolehlivostí na draka, natož na LPG (veškeré závady na motoru bude výrobce svádět na přestavbu...)
Červenec 9, 201213 r uz mi to pripada jak pohadka 1000+1 noc.... tisic skoleni, kazdej o tom hodne cetl ale nikdo nevidel Asi to potrebuje nejakej cas uzrat, ja si to ale do auta v teto podobe a za tuhle cenu nedam...
Červenec 10, 201213 r ono to k tomu spěje, už na minulém školení s techniky BRC jsme se o tom bavili, s nástupem nové emisní normy vše směřuje pro vstřikování kapalné fáze, zkouší to i v závodních speciálech na okruzích, je to i na stránkách BRC(www.brc.it), takže pokud jsou nějaké programy pro přímý vstřik, je to jen v omezené míře a nejrozšířenější auta...
Červenec 10, 201213 r Autor zde je odkaz na katalog možných motorů od Vialle http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf
Červenec 10, 201213 r no vidíš, a je to vyřešené, kdo chce FSI nebo TSI tak u Coubala v Praze....já mám od něj školení taky, ale zatím se do toho nepouštím....
Červenec 10, 201213 r Autor jen na staré motory není program, ale myslím že k vzheldem minimálnímu počtu aut na trhu se ani tvořit nebude...
Listopad 29, 201212 r Autor už jste někdo montoval do aut tuto sadu? Máte nějaké zkušenosti s provozem? http://www.brc.it/getcontent.aspx?t=1&nid=190〈=it Ve Strakonicích dostali od BRC odpověď, že jde zamontovat i do mého motoru. Díky za info
Listopad 29, 201212 r BRC montuji od r 1994, takže prakticky pořád.....a vlastně skoro nic jiného....jaké máš auto a jaký kod motoru, je třeba podrobné info, nejlépe pošli zadní stranu velkého TP na mou adresu autogas.bartak@iol.cz, kouknu na to a odpovím...do něčeho jde BRC, do něčeho Landi Renzo, jinde zas Lovato(dnes mateřská firma Landi),
Prosinec 1, 201212 r mám na vás dotaz chlapy, jelikož uvažuju pomalu o nevém autu, tak se chci zeptat jestli se daj na lpg standardně přestavět ty nové přeplňované motory od opla a fordu, nebo to je stejnej problém jako u VW TSI. diky
Prosinec 1, 201212 r co je to nové přeplňované motory...jaké auto,.jaký typ. ccm, MPI, FSI(?), někaké podrobnosti, ať se má člověk čeho chytit....
Prosinec 1, 201212 r No u Opla jde přestavět 1.4 T 88kw a 1.4 T 103 Kw-tuto motorizaci nabizi Opel již přestavěnou na lpg z výroby,už jsem s ni měl možnost jet a jede to opravdu pěkně,bylo to v modelu Astra,škoda že škodovka,potažmo volksvagen něco takoveho nenabízi.Jinak v tom Oplu je z výroby system Landi renzo.U zbytku motoru nevim jak to je. Upraveno Prosinec 1, 201212 r od bitttpower
Prosinec 2, 201212 r no myslel jsem právě od oplu tu 1,4 a u fordu to jsou tuším ecoboost (od litru objemu vejš). prostě nové moderní přeplňované benzinové motory.
Prosinec 5, 201212 r Myslím že vás trochu vyvedu z omylu, co vím, Opel(prodejce) to domontovává až když si to zákazník objedná, taky jsem tu měl několik zájemců, ale oni slubují záruku, takže když pak pán dojel tankovat, chlubil se, jak má Landi Renzo hned z výroby, když jsem otevřel kapotu, viděli jsme polský Stag za cenu 36 tisíc od prodejce, nebylo to jedno auto, montáž děs a hrůza, ale záruka je záruka......já ji nemůžu dát jako oni, ale uděláme auto mnohem líp , děláme to už skoro 18 let, oni tak 5, možná ani to ne.....
Prosinec 5, 201212 r tak ja nevim ja jsem videl jen dve nemecke zastavby od oplu a to bylo vzdycky Landi renzo.... kvalitu nehodnotim pac tomu nerozumim
Prosinec 5, 201212 r Ale Opel to nabízi přimo z výroby.Pokud jsi zákaznik přeje auto s lpg tak jse to lpg montuje přímo v německu je to něco jako u nás Octavia 1.6 lpg přímo z výroby.Ted jse nebavím o nějakem "Jardovi" z Velkeho Meziřiči.Takže neni tady třeba nikoho vyvadět z omylu-lpg jde u Oplu objednat přimo z vyroby-original zastavba.Pak je druha věc že to tady někdo přestavuje v čr a vydava to za "original" tovarni zastavbu.Jsou i takove firmy bohužel
Prosinec 5, 201212 r Já jen reaguji na to, co jsem viděl já, jestli to dělají v Německu tak to je jiná věc...
Prosinec 6, 201212 r tak ja nevim ja jsem videl jen dve nemecke zastavby od oplu a to bylo vzdycky Landi renzo.... kvalitu nehodnotim pac tomu nerozumim Já řešil 1x Astru a 1x Merivu. Obě byli s full Landi Renzo. Astra měla vyměněnou jednotku, takže sem se s ní spojil a dokázal diagnostikovat. Kdežto Meriva má v sobě hotovou jednotku a ačkoliv to má diag. konektor, nepodařilo se mě s ní spojit díky nevhodnosti software. Prostě zablokovaná. Obě zástavby nebyli originál ale domontovávačky na přání zákazníka. Meriva z německa, Astra z itálie.
Prosinec 9, 201212 r kluci zpet k FSI....uz to nekdy nekdo aspon videl, kdyz nemontoval? Opravdu by me zajimalo jestli to existuje nebo jestli se o tom jen hodne povida
Prosinec 9, 201212 r je to stejné jako klasické sekvenční vstřikování, stejné díly, stejné komponenty, jen soft je přesně dělaný na kod motoru.....mluvím o BRC, Landi
Prosinec 9, 201212 r Teda asi mě bude mít za blbce, ale až dnes mi došlo, že přestavbou na LPG degradujeme motor FSI na obyčejné MPi. Je to tak? Já jsem se tedy o to nikdy moc nezajímal. To se nedá plyn vstřikovat přímo přes ty benzínové vstřikovače? Nebo se ty vyhodí a dají se tam nějaké pro LPG i NA?
Prosinec 10, 201212 r je to tak, jinak to ani nejde....vše směřuje ke vstřikování kapalné fáze plynu až budou nové normy, pak to bude nějak udělané tak, že to bude vstřikovat přes benzinové vstřiky, nebo ty se vymění....zatím jsem se o to až tak nezajímal, vím jen ze školení, že BRC už to testuje i na závodních autech,viz na jejich stránkách www.brc.it, ale cena pak bude někde jinde...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.