pejcoch.j Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Dobrý den, je tu někdo z Pelhřimovska kdo umí kódovat ? A jak zjistím co vše se necha dokodovat do auta ? Nemám moc vybavené auto mám výbavu ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal: Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť... Coming/leaving home jde aktivovat prej jenom když má auto Start-Stop. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal: Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť... Jestli ti to pomuze, pres VCDS jsem kodoval cornery takto: Byte 12 - bit 6 Byte 21 - nastav na 8C (1000 1100) - potom se ti budou mlhovky rozsvicet pri zarazeni zpatecky - takto je to v serii Byte 12 edit 8.2 byt 0 – parkovací světla zapnutá když “Terminal 15 ON” byt 1 - Světla pro denní svícení manuální byt 2 - osvětlení interiéru když je klíč vytažen ze spínačky byt 3 - aktivovat havarijní blinkry byt 4 - Aktivuje blikání brzdovách světel (nouzového brzdění) byt 5 - Komfortní blikání aktivníbyt 6 - aktivovat corner mlhovky Byte 21 edit 8.2 byt 2 - corner při zapnutí blinkruByt 5 – mlhová světla neaktivní při zapnutí dálk. světel byt 7 - Mlhová světla (s natáčecí světlomety) nainstalovány Asistent rozjezdu do kopce sem si taky aktivoval pres VCDS. Nevím přesně kodovani, ale nasel sem prislusny zaskrtavatko (v elektronika brzd) na aktivaci a bylo to. Potom sem si este prodlouzil dobu, jak dlouho auto v kopci brzdi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Diki moc za podrobný návod ale keď nemám cornery tak mi to asi nepôjde... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 před 51 minutami, juraj07 napsal: Diki moc za podrobný návod ale keď nemám cornery tak mi to asi nepôjde... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku Ano, nepude. Neni ale tezky je dodelat - je to jen elektrika. Na foru je navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 No len ja som na tieto veci tak trochu antitalent a určite by som si v aute odpálil nejakú jednotku :D :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Nazdar, chalani, riešim taký problém, chcem si dorobiť do mojej Fabii 2 snímač nízkej hladiny v ostrekovači, len neviem kde to nakodiť, vôbec neviem kde to nájsť, ak ste to už niekto dorábal, tak mi prosím vás poraďte, ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Nejlevnejsi reseni: Musis sehnat cidlo hladiny ostrikovacu, v nadobce je tusim zaslepka na cidlo a pak jeden kabel do budiku, druhy je zem. Pokud tam zaslepka neni, tak vyvrtat diru. Zadne kodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Nezdá sa mi že by sa to nekodovalo, lebo to čidlo funguje tak že keď tam je kvapalina tak tam je na tom vodiči mínus a keďže ho ja nemám tak tym pádom tam nemám to mínus tym pádom by mi tá ontrolka stále svietila, to sa musí niekde kodovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Dodelaval sem takto i na Fabia I a nekodoval sem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Takze vravis ze donesiem kabel do pristrojovky pin17 a uz to pojde? A na F1 si to tahal do pristrojovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Ano, jeden do pristrojovky, druhy na zem. Klidne to otestuj bokem se samotnym cidlem a s nadobou vody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 A na F1 to bol ktori pin na palubovke tiez 17pin, v poriadku verim ti tak ale mozem to aj tak vyskusat ze na ten pin privediem kostru a malo by to svietit nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 https://forum.skodahome.cz/topic/31291-hladina-v-n%C3%A1dr%C5%BEi-ost%C5%99ikova%C4%8D%C5%AF-kontrolka/#comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Kodovanie na 2012 facelift: Jednotka 17 - long coding Byte 1 - bit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Tak dnes som sa dostal k tomu a vôbec mi to nešlo nakodovať, prikladam foto kde je vidieť môj typ budíkov a aj aký kod je v prístrojovke 17103, podla tabulky kodovania, ktoru tiež prikladam, mal by som dať kod 04101 a vobec ten kod nebralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Takže nedalo mi to a rozobral som prístrojovú dosku a nakoniec tam nemám ani LED tam, takže moje prístrojovka nepodporuje ten snímač, tak som si tam dorobil LED-ku a cez týžden príde snímač a prípojím ho priamo na LED budem to mať ako to bolo vo F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivin Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Dobrý den,vyměnil jsem si u Fabia II r.v. 2011 BCM z 6R7937086H za 6R7937087M z důvodu dodělání corner mlhovek a nejde mi přizpůsobit dálkové ovládání.Dělám to origo vagem.Poradili by jste mi prosím jak na to?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Custe. Koduje nekdo a podival by se, zda by sel tempomat? Severni morava. Mam rooma po FL. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricardus95 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Dobrý den, máte někdo v gateway adresu 5F? V autě mám jednotku 6R7 937 087 H ale v ní se adresa nenachází, tipuji že by mohla být u 088-090. Fabia II po FL Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Ak sa nemylim, 5F prislo az s trojkovou radou. Dovtedy mas len 56-Radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 (editace) Ahoj Vsechnym. Chtel jsem neco nakodovat k me fabci a nepodrilo mi se. Mam obd 11Pro . Chtel jsem nakodovat: - prasknute zarovky (vsechne) - natlaceni spojku - led spz Dal jsem aplikace a natlaceni spojky . Vysledek - nepodarilo se. Kde delam chybu? Mam to delat pres adaptace? Zbytek jsem nedelal sam bo nemam podepisu Bytu a bitu v mem jazyku. Tak pro bezpecnost nic nenaznacil Dekuji za pomoc Editováno: 14. Říjen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Kontrolka na prasklé žárovky mi také nechodí, i když je mám nakódované. Pouze u přípojného vozíku to zobrazí, když praskne žárovka nebo je problém v elektrice. Zvláštní... U té spojky - vůbec netuším, jestli to F2 mohla mít a k čemu to vlastně je... Led SPZ - jste si jistý, že to na F2 jde? Mám pocit, že to mohla mít až F3... Obecně ne vše, co je např. v komfortní jednotce možno nakódovat, na autě ve skutečnosti chodí... Např. kódování dešťového senzoru tam je, ale F2/R ho nikdy neměly ani za příplatek (lze prý ale dodělat). A takových věcí asi bude více. Ty jednotky a jejich architektura je sdílena napříč koncernem a řada věcí tam nemusí mít využití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Mi prasknuta směrovka funguji. Musim zkusit tlumené světlo a dalkové. Mam nějakou starou použitu h4 a týknu palcema ji sklo a rychle praskně. Potom budu to testovat. Spojka mi vůbec nejde. Jednotka neumi . Mam zpusob na led spz. Vypnu kontrolu žarovky a namontuji se 😀 Jednotky jsou dělane v stejné verzi na vše trhy. Na každy trh fabia měla jinou výbavu a připlatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.