Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal:

Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť...

Coming/leaving home jde aktivovat prej jenom když má auto Start-Stop.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo
V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal:

Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť...

Jestli ti to pomuze, pres VCDS jsem kodoval cornery takto:

Byte 12 - bit 6

Byte 21 - nastav na 8C (1000 1100) - potom se ti budou mlhovky rozsvicet pri zarazeni zpatecky - takto je to v serii

Byte 12 edit 8.2

byt 0 – parkovací světla zapnutá když “Terminal 15 ON”
byt 1 - Světla pro denní svícení manuální

byt 2 - osvětlení interiéru když je klíč vytažen ze spínačky

byt 3 - aktivovat havarijní blinkry
byt 4 - Aktivuje blikání brzdovách světel (nouzového brzdění)
byt 5 - Komfortní blikání aktivní
byt 6 - aktivovat corner mlhovky

Byte 21 edit 8.2
byt 2 - corner při zapnutí blinkru

Byt 5 – mlhová světla neaktivní při zapnutí dálk. světel
byt 7 - Mlhová světla (s natáčecí světlomety) nainstalovány

Asistent rozjezdu do kopce sem si taky aktivoval pres VCDS. Nevím přesně kodovani, ale nasel sem prislusny zaskrtavatko (v elektronika brzd) na aktivaci a bylo to. Potom sem si este prodlouzil dobu, jak dlouho auto v kopci brzdi.

Vloženo
před 51 minutami, juraj07 napsal:

Diki moc za podrobný návod ale keď nemám cornery tak mi to asi nepôjde...

Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku

Ano, nepude. Neni ale tezky je dodelat - je to jen elektrika. Na foru je navod.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nazdar, chalani, riešim taký problém, chcem si dorobiť do mojej Fabii 2 snímač nízkej hladiny v ostrekovači, len neviem kde to nakodiť, vôbec neviem kde to nájsť, ak ste to už niekto dorábal, tak mi prosím vás poraďte, ďakujem za odpoveď.

Vloženo

Nezdá sa mi že by sa to nekodovalo, lebo to čidlo funguje tak že keď tam je kvapalina tak tam je na tom vodiči mínus a keďže ho ja nemám tak tym pádom tam nemám to mínus tym pádom by mi tá ontrolka stále svietila, to sa musí niekde kodovať

Vloženo

Tak dnes som sa dostal k tomu a vôbec mi to nešlo nakodovať, prikladam foto kde je vidieť môj typ budíkov a aj aký kod je v prístrojovke 17103, podla tabulky kodovania, ktoru tiež prikladam, mal by som dať kod 04101 a vobec ten kod nebralo

0a47fc0abcbe66bbd0d318569a621219.jpg

71112336_1531546686987898_1794856503602053120_n.jpg

Vloženo

Takže nedalo mi to a rozobral som prístrojovú dosku a nakoniec tam nemám ani LED tam, takže moje prístrojovka nepodporuje ten snímač, tak som si tam dorobil LED-ku a cez týžden príde snímač a prípojím ho priamo na LED budem to mať ako to bolo vo F1

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den,vyměnil jsem si u Fabia II r.v. 2011 BCM z 6R7937086H za 6R7937087M z důvodu dodělání corner mlhovek a nejde mi přizpůsobit dálkové ovládání.Dělám to origo vagem.Poradili by jste mi prosím jak na to?Děkuji 

• o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Ahoj Vsechnym.

Chtel jsem neco nakodovat k me fabci a nepodrilo mi se.

Mam obd 11Pro . Chtel jsem nakodovat:

- prasknute zarovky (vsechne)

- natlaceni spojku

- led spz

Dal jsem aplikace a natlaceni spojky . Vysledek - nepodarilo se. Kde delam chybu? Mam to delat pres adaptace?

Zbytek jsem nedelal sam bo nemam podepisu Bytu a bitu v mem jazyku. Tak pro bezpecnost nic nenaznacil

Dekuji za pomoc

Screenshot_20201014-195916_OBDeleven.jpg

Screenshot_20201014-195830_OBDeleven.jpg

Editováno: , autor: TOMUS
  • o 3 týdny později...
Vloženo
  • Kontrolka na prasklé žárovky mi také nechodí, i když je mám nakódované. Pouze u přípojného vozíku to zobrazí, když praskne žárovka nebo je problém v elektrice. Zvláštní...
  • U té spojky - vůbec netuším, jestli to F2 mohla mít a k čemu to vlastně je...
  • Led SPZ - jste si jistý, že to na F2 jde? Mám pocit, že to mohla mít až F3...

Obecně ne vše, co je např. v komfortní jednotce možno nakódovat, na autě ve skutečnosti chodí... Např. kódování dešťového senzoru tam je, ale F2/R ho nikdy neměly ani za příplatek (lze prý ale dodělat). A takových věcí asi bude více. Ty jednotky a jejich architektura je sdílena napříč koncernem a řada věcí tam nemusí mít využití...

Vloženo

Mi prasknuta směrovka funguji. Musim zkusit tlumené světlo a dalkové. Mam nějakou starou použitu h4 a týknu palcema ji sklo a rychle praskně. Potom budu to testovat.

Spojka mi vůbec nejde. Jednotka neumi .

Mam zpusob na led spz. Vypnu kontrolu žarovky a namontuji se 😀

Jednotky jsou dělane v stejné verzi na vše trhy. Na každy trh fabia měla jinou výbavu a připlatky. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...