Publikováno Červenec 11, 200619 r Prosím o radu. Byl jsem na diagnostice a nasli mi chybu P0342 - Snímač polohy 1. vačkové hřídele - malý signál??? Co stím co to může být a jak to odstranic diky mocc
Červenec 12, 200619 r Autor Děkuji za odpověd. Rozdíl mezi motorem 1,2 a 1,4 16V nebo jestli se dá ve fabii šuk*t to je hned příspěvků. Ale při opravdové závadě se odpovědi vždy nějak nedostává. Ach jo. Neberte to jako urážku, ale vážně mě tohle s*re
Červenec 12, 200619 r Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP????
Červenec 13, 200619 r Vymazať chyby a ak sa to objaví zase, tak skúsiť s niekým snímač zameniť prípadne premerať, či je OK kabeláž.
Červenec 14, 200619 r Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP???? Kdekto ma VAG? Aj ja chcem !!! Ja som na cloveka, ktory by bol ochotny sa o dany soft (aj za cenu nejakej protisluzby) este nenarazil :-( Pomoze mi niekto tu ?
Červenec 16, 200619 r o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!!
Červenec 16, 200619 r o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!! tak se na něho někdy podívej, je zhruba v tom místě, kde na tom motoru u embéčka bývala AC pumpa
Červenec 16, 200619 r u MPi......nad olejovym filtrem jsou dve cidla, to niz je Baroskop a horni je na polohu vackoveho hridele
Červenec 13, 201015 r Mohl by mi někdo poradit,kde se v 1,4 MPI nachází ,,snímač polohy vačkového hřídele"? Nejlépe fotku.Díky moc.
Červenec 13, 201015 r Pozicia 9 na obrazku v prilohe snimace.doc Upraveno Červenec 13, 201015 r od ocec
Únor 11, 201411 r Chtěl bych poprosit o radu.Tece mi olej z motoru snímačem otáček pro vačkovou hřídel. Má s tím někdo zkušenosti?Díky za radu.
Únor 11, 201411 r Treba vymenit gumenne O kruzko a mas to vyriesene. Je natiahnute na snimaci .Pri vymene pozor aby ti nespadol do motora
Leden 31, 20169 r rozmer nevim,.. ale koupis kdekoliv v v mototechne a nebo nejlepsi primo u dealera cena je okolo 60 kc
Leden 31, 20169 r Jo dík už jsem to taky našel http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n90422201-tesnici-krouzek-17x2-5-oe-8531.html
Září 16, 20168 r Zdravím. Na fabii 1.4 mpi 44kw hlasi diagnostika" snimač vačkového hriadela" svieti kontrolka motoru.Už niekoľko krát bolo vymazané za dva dni sa zase rozsvieti kontrolka motoru a hlási tú istú chybu.Bol menení snimač zotrvačníka,bol kupovaní ako snímač vačkového hriadela vyzerá to uplne rovnako.Poprosím Vás o nejaké rady a typi ako to dať do poriadku.Vopred ďakujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.