chose0108 Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Zdravím, včera jedu z práce po dálnici a v kopci který jsem vyjížděl v poho na 5 rýchl.stupeň jsem v průběhu jízdy ze 140 spadnul na 120km/h a auto nejelo. Nevim čím to je ale zdá se mi že na 4 točí jenom 1500 ot při rychlosti 60. Auto slenivělo. Prostě netáhne. Zkoušel jsem posluchat zda-li turbo píská a v poho a ta tyčinka s reg. tlaku fachá. Nevíte čím to může být. Dnes jsem to trochu rozjel a přes 160 jsem nešel auto línéééé. Poraďte pokud víte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 je to rozbityyyyyyyyyy chce to diagnostiku a nejlepe log za jizdy muze byt pridrena regulace turba, N75 KO, prodrena/praskla hadicka, mozna i vaha KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratlyk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zdravim,mam Fabiu 1.9 tdi 2001 a mam probkem.0oprosil bi som o radu.auto slape ako ma.Ale ak mu dupnem asi na 130-150km/h tak sa strati tah,auto sa ledva rozbieha ak vipnem motor tak znova funguje,cim to je ze sa mi pri vadsiej rychlosti strati tach motora?prosim o radu a rakujem kazdemu co mi odpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Ratlyku, sakra chlape, příště, než začneš něco někam psát, se podívej, kam to píšeš! Příspěvek jsem přesunul ze sekce Oznamovna, kam skutečně nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Ratlyk: nejspíš ti to padá do nouzáku, log by napověděl, jestli máš VAG a kabel, tak ho sem hoď, kanál 3, 10, 11, plnej plyn na trojku do kopce z 1500 ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.