Avesa Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Dobrý den, Prosím vás, mám problém koupil jsem auto Skoda Octavia I 1,6 1997 rok vyroby v autobazaru , hned po prvním dnu nastaly problémy nefunguje singnalizace kdyz potrebuju odbocit jen nekdy funguje( po rozjeti zapipa neco a rosviti se signalizace na palubni desce cerveny vykricnik) a na palubce sviti cerveny vykricnik nevim cim to muze byt , vratil jsem se do toho autobazaru meli to napichli na pc projeli to a by to dobry chvili ale pak jsem auto zaparkoval a pak to zase po rozjeti zaclo delat ( prosim pomozte popripade poradne dekuji za ochotu popripade kolik muze stat oprava aby to vse fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 co to znamena nesviti to jen na pristrojovce nebo i ukazatele na aute.Pokud jen na tacho umim opravit pokud i na voze a to obe strany stejne zkoukni vypinac varovnych blinkru-odchazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.