zdenek1712 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) Zdravim,mam dotaz,při řazeni jak to trochu vytočim a přeřazuji a rychle pusti spojku tak slyšim takove klepnuti,čim to muže byt??diky fabia sdi Editováno: 15. Červenec 2010, autor: zdenek1712 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Ahoj, něco podobného řešíme tady. Je to sice o Yetim, ale třeba máš stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 je to naprosto mimo mísu, tohle je FI manuál jednohmota a bez haldexu 4x4......taky mi to při rychlím pustění spojky "klepne" a štve mě to...až budu měnit olej v pevodovce mrknu se nato, prý to způsobuje nějaký "klínek" v převodovce, ale zatím jen drb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kroulu Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Zdar, máme F1 1.4 TDI a dělá to nejspíš to samý...při rychlejším puštění spojky do drbne...už někdo přišel na to co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 u mne i u známého jsem to teď řešil....KO vzpěra převodovky - natržená guma silentbloku.....za 10 minu hotovo a klídek toto: http://www.cc-autodily.cz/vzpera-zadni-fabia-3_3?kod=6Q0+199+851+AR vytáhni ji a mrkni, zda není ta guma co drží kovový hranůlek někde prasklá, nebo natržená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 (editace) řekl bych, že je to normální. vzpěru mám v pořádku, klepalo to dál. pak jsem dělal novou spojkovou sadu kvůli opravě špajzky a na chvíli to přestalo. po čase se to zase začalo objevovat a teď už je to jak předtím. podle mého to dělají volnější pružiny na spojkové lamele. přece jen při prudkém puštění spojky tam nějaký ten ráz bude. údajně by na tom měla být trochu lepší 228mm lamela z ochcávky, ale taky "klepe". píšu hlavně o motoru ATD i když to asi bude podobné i u ostatních. a dozadu zase cvakaj homoklouby Editováno: 25. Prosinec 2010, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.