Přejít na obsah

octavia 1.6_75kw_BFQ -striela do sania

wladko1307

Doporučené příspěvky

ahojte kluci, riešim doma jednu octavku po buračke, karosarinu mám spravenú. Motor ma trápi, pred búračkou šlapal OK. A teraz k tomu môjmu problému. Motor naskočí má nepravidelný voľnobeh motor sa dusí a neustále strieľa do sania. Všetko mám ponapájené ako má byť. Klapka je OK, sanie je tiež OK. Ak šlápnem na plyn tak motor ide do otáčok a v otáčkach má dobrý zvuk a ido normálne. Ako náhle pustím pedál na voľnobeh motor vkuse sa dusí a strieľa do sania. Vag nehlási nič. Díky za každú pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- dle vagu zkontrolovat časování rozvodů

- kontrola všech hadišek a trubiček na které příjdeš

- kontrola nádobky s aktivním uhlím

Dík za odpoveď ale to všetko je OK, rozvody sú nanovo nastavené ako majú byť, kontroloval som všetky hadičky a trúbky na motore, a nádobka s uhlím je tiež OK - pekné tiká a aj vo vagu má dobré hodnoty. Ja už fakt neviem čo to môže byť. Môj osobný názor je akokeby bol príliš vysoký alebo nízky tlak v sacom potrubí. Dnes som kontroloval aj streky aj tie sú OK.

Odkaz ke komentáři

Me napada zkontrolovat kompresni tlaky vsech valcu na netesnost nektereho ze sacich ventilu

- pri volnobehu je na vsechno vice casu, takze netesnost se projevuje o to vic

toKarlosTDI: jak jsi dopadl s tou vahou vzduchu co ukazovala nizke hodnoty?

Editováno: , autor: chase
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...