makov Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Tak ako som pisal vedla podarilo sa mi zohnat kompletnu klimu do Fabie a tak sem davam nejake fotecky z montaze. A kureni sa nachadza jeden kompletny kablovy zvazok z ktoreho su napajane snimace teploty vzduchu, ventilator,klapka....S nim netreba nic robit.Dorobit treba len Napajanie so 3 a 12(da sa prepojit na 10 polovej svorkovnici pri ventilatore) poistky,Pripojit na CAN-BUS, uzemnenie.Dalej idu dva kable do RJ dochladenia a jeden kabel napajanie snimaca tlaku a jeden na komptresor. Treba kuknut poriadne schemu.Na baterke treba dorobit dve poistky.Jednu pre RJ dochladenia a druhu pre ventilator. Ja som nedaval kable cez prepojovaci box ale cez priechodku ako je ABS lebo som sa nemohol dostat do prepojovacieho boxu zo strany od motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 takto som nakupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 chladic klimy a trubky a RJ dochladenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 zacala demontaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Demontaz vnutra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 natahovanie kablov v motorovej casti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tu uz je vnutro bez kurenia a mohlo sa zacat rezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tu uz je diera pre expanzny ventil Zabudli sme spravit este jednu dieru vedla hadic kurenia tam ide ventil co odvadza skondenzovanu vodu.To sa bude teraz riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Uprava sahary a osadenie chladica klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tu uz je osadeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 komplet aj s chladicom vodnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 kurenie s klimou nahodene a mohlo sa zacat so skladanim auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 pisal som to uz niekde na zaciatku Klima 12000Sk 1500Sk naplnenie 500Sk klimovy remen + praca a nejake drobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renus Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Nemáte někdo praktické zkušenosti s montáži klimy do Fabie?Zatím mám většinou negatívní reakce z různých stran,ale od nikoho kdo to skutečně montoval.Prodej a koupě nového vozu s klimou je momentálně pro mě nereálná,taky vzhledem k málo najetým km.Montáž bych chtěl zkusit sám,nějaké zkušenosti s autama mám,ale tohle je pro mě trochu neznáma..... Díky předem za vaše názory a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Doporučuji nedělat (vzhledem k málo najetým km máš auto ještě v zárzce??),,,jinak zkus funkci HLEDAT, něco už tu o tom bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renus Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 V záruce už není,prošvihnul jsem garačku,a tady jsem toho moc ohledně zkušeností nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 V záruce už není,prošvihnul jsem garačku,a tady jsem toho moc ohledně zkušeností nenašel. Ono těch zkušeností moc není, protože to tu montovali asi 2 lidi a byla to práce snad na několik dní, rozebrání celýho auta,,,, nejlépe mít postavený 3 vedle sebe, 1 z kterýho se berou díly, 2 do kterýho se montujou a 3 na kontrolu ,,,dělám ve škoda servisu, mám tu tým mechaniků a nešel bych do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) Ludia čo riešite? Tu je to.....ale ja by to nerobil ani za 10 000 Sk.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8053 Editováno: 23. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renus Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Díky za odpovědi,po vzhlédnutí odkazu jsem vyléčený..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) Ono je to fakt pracné a moc..... keď som videl celú vyhodenú palubku, tak to je sila.... ale sú týpci čo sa ti na to chytia v pohode..... napr. kamoš zozobral golfa IV do šróbika zvnútra a myslel som že to už nedá dokopy....ale dal Potom som sa ho spýtal že koľko by zobral za také rozobratie a zloženie... že 2000sk.. Editováno: 23. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renus Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Máš pravdu,zkusím jěště sehnat borce,který by mi s tím pomohl,jinak s matrošem,jak jsem tak zjištoval, není problém.Do servisu to mám strach dávat,stačila mi první garančka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ...stačila mi první garančka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Chlapi to si chce len dobre zorganizovat najist sikovneho majstra a ide sa.KASKO dorabal do CLASSICA a bol problem s BSG je to tu na fore popisane.Treba vymenit za 6Q1 inak pohoda.A ten studeny vzduch stoji za to.Je to praca na cca 2dni je treba vela toho povyberat ale da sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 všeobecně se říká klimu nedodělávat.....radši si otevři okno...........je to docela risk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No imho ty fotky jsou dobra lecba pro vsechny kdo by se o to chteli pokouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.