STANA81 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Prosím poradíte mi co je to za řemen? V motoru su mi pravidelně ozívalo pískaní a přišel jsem na to že to vychazí od řemene viz na obrázku. Řemen je na krajích otrchný, jak se točí tak jsou tam vidět bílé provázky, prostě řemen je poskozený a nevím proč. Nevíte co je to za řemen a co to pohání? kolik stojí a jestli si ho dokažu sám vyměnit?? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) Remen pohana alternator,servo,klimu. Vymenis si to aj sam. Cena cca 600kc. Poskodil sa opotrebovanim. Editováno: 18. Červenec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) Děkuji, zítra bych to měl vést ke znamému. Dnes jsem s ním mluvil a říkal jsem mu co mám za problém a říkal že to mám dovest. Bude to mít přece rychleji udělané než já. Editováno: 19. Červenec 2010, autor: STANA81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 No nemusí to být jen opotřebením Muže být i špatný tlumič kmitů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Pricin poskodenia remena moze bit viac. Aj vadna volnobezka na alternatore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Zdravím, jelikož mám podobný problém, chtěl bych poprosit znalé, zda by sem mohli dát nějaký návod, jak tento řemen vyměnit. Věřím, že by to bylo k užitku nejen mě, ale i dalším, co nechtějí vyhazovat peníze za něco, co by zvládli sami doma. Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) zhoď spodný+pravý kryt motora (myslené v smere jazdy),zober si 16-ku očkový klúč a nasaď ho na napinák ako je zobrazená tá šipka na tej prílohe čo som vložil...potiahni v smere hod.ručičiek,zadrž a remeň zosadíš dolu..montáž v opačnom poradí... Editováno: 30. Srpen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Díky za návod a rychlou reakci , nejspíš po víkendu se do toho pustíme:) tak možná přihodím fotos:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.