Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím poradíte mi co je to za řemen? V motoru su mi pravidelně ozívalo pískaní a přišel jsem na to že to vychazí od řemene viz na obrázku. Řemen je na krajích otrchný, jak se točí tak jsou tam vidět bílé provázky, prostě řemen je poskozený a nevím proč. Nevíte co je to za řemen a co to pohání? kolik stojí a jestli si ho dokažu sám vyměnit?? Díky za rady

post-26680-1279474575,5176_thumb.jpg

post-26680-1279474595,8116_thumb.jpg

post-26680-1279474618,0933_thumb.jpg

post-26680-1279474707,4522_thumb.jpg

Remen pohana alternator,servo,klimu. Vymenis si to aj sam. Cena cca 600kc. ;) Poskodil sa opotrebovanim.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Děkuji, zítra bych to měl vést ke znamému. Dnes jsem s ním mluvil a říkal jsem mu co mám za problém a říkal že to mám dovest. Bude to mít přece rychleji udělané než já.

Upraveno od STANA81

No nemusí to být jen opotřebením Muže být i špatný tlumič kmitů

Pricin poskodenia remena moze bit viac. Aj vadna volnobezka na alternatore. :)

• 1 rok později...

Zdravím,

jelikož mám podobný problém, chtěl bych poprosit znalé, zda by sem mohli dát nějaký návod, jak tento řemen vyměnit. Věřím, že by to bylo k užitku nejen mě, ale i dalším, co nechtějí vyhazovat peníze za něco, co by zvládli sami doma. Díky předem :palec2:

zhoď spodný+pravý kryt motora (myslené v smere jazdy),zober si 16-ku očkový klúč a nasaď ho na napinák ako je zobrazená tá šipka na tej prílohe čo som vložil...potiahni v smere hod.ručičiek,zadrž a remeň zosadíš dolu..montáž v opačnom poradí... :palec2:

post-62595-0-15566300-1314709712_thumb.j

Upraveno od libero1071

Díky za návod a rychlou reakci ;) , nejspíš po víkendu se do toho pustíme:) tak možná přihodím fotos:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.