Leden 25, 201510 r Přesně cena za použitý pokud by byl funkční tak bych to dal ale bohužel ani tam ho nemají jsem tam psal dotaz a odpověď s písmenem E není
Leden 25, 201510 r Pokud je tam použitý tak se omlouvám ale pokud to dávají aspoň s nějakou zárukou taky bych do toho šel. Koukám že to E je bohužel docela nedostatkový díl. Už to vidím, použitý. Sem moc chvátal a otevřeno více oken Upraveno Leden 25, 201510 r od šulda
Leden 25, 201510 r no jo - topná sezona v plném proudu. V létě se to shání líp, to ale zase každý řeší klimatizaci...
Leden 27, 201510 r Dobrý vrakoviště ti dává několik dní záruku na funkčnost, takže nevidím problém za 500,- do toho jít, já mám typ 1K0 963 235 E s řídící elektronikou, to měli jen jedno, ten druhý typ tam měli asi 10x, na pohled bylo vidět, že má napájecí vodiče umístěné trochu jinak.
Leden 29, 201510 r Vložka pro vyhřívání číslo originál dílu 1K0963235E nemá někdo doma či nemůže někdo sehnat funkční (použitý) nový origo je za nesmyslnej ranec někdo zkušenost jestli to jde popřípadě opravit spirály budou dobrý takže asi nějaká ta elektronika na tištáku Keby si si pozrel prispevok len o trochu vyssie ako bol tvoj, zistil by si, ze mne sa to opravit podarilo a to preletovanim odporov. Vacsinou tam byva studeny spoj a RJ potom nefunguje ako ma, hoci spiraly su OK... mozno som mal len stastie, ze ja som mal studenak na odporoch, kazdopadne si myslim, ze by to slo cele nahriat na vhodnu teplotu, tym 'preletovat' vsetky mikrosuciastky na plosaku a ujistit sa, ze tam ziadny studenak nieje (myslim, ze su na to spesl 'piecky') ... Upraveno Leden 29, 201510 r od Martttin
Leden 29, 201510 r Cislo 13 na obrazku nizsie, je tesne pred vymenikom tepla (c.11) (z pohladu sofera) za plastom, ktory je napravo od plynoveho pedalu. Musis vybrat kryt riadiacej paky, potom vymontovat popolnik, to ti umozni povolit uchytenie toho plastu co som pisal vyssie z vnutornej strany, potom zhodit plast pod palubovkou u sofera, dalej vysrobovat jednu skrutku zo strany od plynoveho pedalu, ktora drzi ten plast co som pisal vyssie z vonkajsej strany a potom zhodit taky mensi plastovy kryt (na druhom obrazku)... . Upraveno Leden 29, 201510 r od Martttin
Leden 30, 201510 r Cislo 13 na obrazku nizsie, je tesne pred vymenikom tepla (c.11) (z pohladu sofera) za plastom, ktory je napravo od plynoveho pedalu. Musis vybrat kryt riadiacej paky, potom vymontovat popolnik, to ti umozni povolit uchytenie toho plastu co som pisal vyssie z vnutornej strany, potom zhodit plast pod palubovkou u sofera, dalej vysrobovat jednu skrutku zo strany od plynoveho pedalu, ktora drzi ten plast co som pisal vyssie z vonkajsej strany a potom zhodit taky mensi plastovy kryt (na druhom obrazku)... . PTC.png PTC2.png Kde prosím stahuješ tyto obrázky?
Únor 22, 201510 r Tak pánové, možná to někomu pomůže, ale podařilo se mi úspěšně u dvou kusů PTC opravit funkčnos...t! ........ Upraveno Únor 26, 201510 r od Tomastr1
Únor 26, 201510 r A závada byla kde? ........ mám to nefunkční, ale ještě se mi na to nechtělo koukat zblízka :-)
Duben 15, 201510 r Je mozne dat silove PTC do OII 1.9 TDI BJB MR06? Ridici jednotka motoru 03G 906 016 DJ. Nebo jedine CANove? EDIT: Odpovim si sam, s BJB silove PTC nejde... Upraveno Červen 2, 201510 r od LucasCZE
Duben 20, 201510 r Tak pánové, možná to někomu pomůže, ale podařilo se mi úspěšně u dvou kusů PTC opravit funkčnos...t! ........ Prosim, te muzes popsat jak jsi to opravil? Byly tam studenaky na te elektronice nebo neco jineho? Mam totiz stejny problem, diagnostika hlasi chybu, ale vyhriva to, chtel bych to opravit.
Červen 2, 201510 r Mohli byste mi sem prosim nekdo hodit schema zapojeni CANoveho PTC? Zatim je tady schema jen na silovou verzi... OII 1.9 TDI BJB MR06
Červen 3, 201510 r Tak jsem si nakonec poradil sam... Jeste bych mel ale dotaz, co ma znamenat ten vodic, ktery je "pouze u vozidel s topenim". To jako nezavislym topenim?
Červen 3, 201510 r to je u aut co nemají klimu, tim pádem panel není napojen na can a ovládá se to tímto drátem
Září 9, 201510 r ma smysl u vadneho ptc promerovat elektroniku? mam tu can verzi.. podle clanku http://www.vwglobe.cz/clanky/pridavny-elektricky-ohrev-vzduchu-ptc/ jsem promeril odpory a ty jsou v poradku. chybu mam: 014 - Defective hadam, ze timto to cele konci?
Září 10, 201510 r Na dp foru jsem narazil na clena co si rika Vici. Ten tvrdi, ze to chybu 014-defective umi opravit. V sobotu mu to vezu, pak dam vedet jak jsem pochodil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.