inox Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Zdravím ve spolek, opravuji topná tělesa s integrovanou ŘJ, tj. topné těleso s označením 1K0 963 253 E / 1K0963253E . Většinou jde o závadu (VAG): PTC element 0404 Kód závady 00361- topné těleso pro pomocné topení Z35 014- Defekt Kontaktujte mě do soukromých zpráv nebo zde. Jihomoravský kraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Borci ktora poistka je ptc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Z techto zadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 A ktora by to mala byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Tato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) Diky ti Editováno: 19. Březen 2016, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Efendy. Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Má, či nemá? Rolbař psal že od půlky MR07 to má dvě pojistky, tuším 50 a 80A z čela E-BOXU (mám 2007) takže jsem teď zmaten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inox Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 PTC s ŘJ má na 5.pozici 100A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Efendy. Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Jelikož bylo posledních pár dnů ráno opravdu chladno, mohl jsem otestovat. Při teplotě 1C foukal za 2 min. teplý vzduch a za 5 min. už dá se říct horký. Motor studený, takže bych řekl že PTC mám, nevím jaké, ale hlavně že fouká teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Podle pojistek tam starsi PTC s ridici jednotkou nemas. Takze tam mas uz to novejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inox Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Pokud PTC je přítomno, je správně nastavená teplota (test na MAX), PTC začne vyhřívat ihned po startu motoru. Během chvilky musí foukat z výduchů znatelně teplejší vzduch než nasávaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Dokazal by mi nekdo potvrdit/vyvratit zda ma OII 2005 1,9 TDI kupovana v cesku PTC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Urcite by ho mela mit. Pokud si to chces overit, muzes se podivat na diagnostiku (PTC se tam hlasi jako kazda jina jednotka) nebo oddelat panel interieru u nohou ridice (popelnik 2 sroubky, panel dalsi 2) a uvidis to na vlastni oci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukaSsM Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ahoj. Jste někdo ochotný poradit mi jak si opravit PTC 1K0 963 235 E ? Co a kde to přeletovat, atd. ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inox Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ahoj, jsem ochotný ti PTC opravit. Pokud budeš mít zájem, pošli mě soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 V 31. 7. 2016 at 16:45, LucasCZE napsal: Urcite by ho mela mit. Pokud si to chces overit, muzes se podivat na diagnostiku (PTC se tam hlasi jako kazda jina jednotka) nebo oddelat panel interieru u nohou ridice (popelnik 2 sroubky, panel dalsi 2) a uvidis to na vlastni oci. CAN ano, ale neCAN se moc neozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Myslis, ze by OII z roku 2005 mela PTC bez CANu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inox Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Předfacelift OII měl většinou PTC s koncovkou "E", s řídící jednotkou uvnitř, ovládání přes CAN-bus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukaSsM Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Opraveno a už hřeje. Díky ti za radu, jsi frajer ! ......Stálo mě to pár korun a trošku nervů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 V 10. 11. 2016 at 8:46, LucasCZE napsal: Myslis, ze by OII z roku 2005 mela PTC bez CANu? Joo jak 2005 nevím, já mám 2008 a CAN nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Pisu to proto, protoze jsem odpovidal na otazku, jak to poznat v OII z roku 2005. Tam podle me urcite PTC bez CANu nebyly. Tvoje OII uz ma elektroniku po FL, ne? To je neco jineho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 (editace) V 7.11.2016 at 16:41, LukaSsM napsal: Ahoj. Jste někdo ochotný poradit mi jak si opravit PTC 1K0 963 235 E ? Co a kde to přeletovat, atd. ? Díky Před 14 dny jsem demontoval PTC z mé OII, proměřil dle návodu z netu odpory - vše OK . Potom jsem změřil spirálu topeni také obě OK( jestli se nepletu každá 2ohmy). Tak jsem zkusil očistit a napružit spoj mezi tišťákem a spirálou. Po složení to stále hlásilo stejnou chybu. Po týdnu jak se ochladilo pod 7°C jsem ráno pustil topení a během 2minut foukal z topeni teplý vzduch. Zbystřil jsem a schválně napojil diagnostiku. PTC již bez chyby. Typnul bych si že to bylo zoxidovaným spojem mezi tišťákem a spirálou. Možná by do budoucna chtělo ten spoj trochu vytunit. Snad to také někomu pomůže. Editováno: 5. Prosinec 2016, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 (editace) Zdravím, chcel by som sa spýtať mám o2 2006 tdi BXE climatic a nemam PTC chcel by som si ho domontovať avšak pozerám, že sú 2 špirály jedna na konci s E ta je cca za 500€ a F ze cca do 150€. môžem domontovať aj tu lacnejšiu? Trochu som si prešiel vlákno a čítam že na 2006 sa to nedá montovať, avšak ak na to tak pozerám tak silová verzia má červený a čierny kábel čo pojde do poistkovej skrine v motorovom priestore a potom dva tenké vodiče ovládacie hnedý a čierny zrejme. Podľa toho ak by sa tie tenké ovládacie vodiče dali na vypínač vyhrievanie by som mohol ovládať kedykolvek vypínačom podla potreby. Opravte ma ak sa mýlim. Ďakujem Editováno: 5. Prosinec 2016, autor: danno1771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Myslim si ze nemuzes. Potrebujes verzi pripojenou na CAN, ne silovou. RJ motoru tu silovou nebude umet zapnout. Ale radeji pockej na odpoved nekoho kdo to vi jiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 A jsi si opravdu jistý, že tam to topení nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.