Neoslav Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 (editace) dá se tenhle příhřev dát i do rsa 2,0tsi? octavia 2 2009 rok výroby Editováno: 22. leden 2022, autor: Neoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iludek Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 V 3. 4. 2021 na 16:52, rolbař napsal: v jednotce byl neoriginální SW-chip? Mohl bych poprosit o pomoc? Mám stejný kód motoru a PTC taktéž nefunguje, popřípadě kdo by mohl v Brně vědět, jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janoo Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Zdravím , vedel by mi to niekto namontovať na sk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Zdravím pánové. Setkal jste se už někdo s tím, že by se na PTC začal tavit ten plast? Kontakt byl dobře utažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 Právě řeším obdobný problém, jen se mi začal tavit kontakt ve svorkovnici. Na prvním obázku je kontakt v PTC a na druhém je pin ve svorkovnici. Za jímalo by mne, jak se to mlže stát? Že by vyklepaný (povolený) pin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Nevíte, prosím někdo, kde koupit ten PIN a jaké krimpovací kleště by bylo potřena na nalisovaní? Našel jsem číslo OE kabelu s pinem 000979308E, ale ten stojí nesmyslnou částku. Navíc nevím, kde a jak bych ten nový kabel napojil na starý. Teče v něm kolem 40A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) Pokud dobře vidím, je to celkem obyčejný Faston. Mám ty nejbyčejnější krimpovací kleště... https://www.zbozi.cz/vyrobek/h-tools-ht-202b/ Běžné Fastony jsou asi ve dvou rozměrech, tak ten větší (6,3mm), nutno oměřit. Editováno: 7. Prosinec 2023, autor: bouchy01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Bohužel ten pin ve svorkovnici není normální Faston, přestože má ten pin rozměr 6,3 mm. Vypadá takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Pin je skutocne 308E, pripadne to druhe mercedes oznacenie. Skodovka predava iba s kuskom kabla. Ostava jedine cina (Aliexpress, ebay) alebo sa skusit spytat v autokabel.cz 3ks mozno by som aj doma nasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Nakonec jsem našel třeba v DE nebo i v CZ . Smutné, že poštovný je 8x dražší než pin 🙂 Na ali to koupit také lze. Otázka je, jaká to bude kvalita a tím pádem kolika amper pin zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) A proc si neudelat vylet do mesta jehoz jmeno se nesmi v Praze ani vyslovit: https://www.konektor-brno.cz/dutinka-ady-mcp-63-48k Kupoval jsem tam konektory uz nekolikrat a nikdy nebyl problem. Mam se ti tam zastavit? Editováno: 7. Prosinec 2023, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Také jsem v tom obchodě už něco kupoval, má tam slušný výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) 2 OnMiT312 Moc dík za ochotu, ale objednám to po webu. Nemá smysl tě tam hnát, pak na poštu, atd. V dnešní uspěchané době je čas vzácný. Navíc bys to pak posílal do zakázaného města 🙂 2 wirer Také dík za nabídku. Nech je doma, třeba se ti budou v budoucnu hodit. S krimpováním nemám žádné zkušenosti a kleště doma nemám. Tyhle kleštěby to mohly zvládnout, co? Editováno: 8. Prosinec 2023, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 👍 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Tak az ted jsem se dostal na montaz a mam problem. Nedostanu se na ctvrty horni sroubek, kzery drzi kdyt ptc a ptc. Kryje mi ho tahlo od servomotorku klapek. Jak mam nastavitt topeni, aby se mi tahlo pohlo. At delam co delam, ani se nehne. Pmooc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Tak jsem mackal cudliky jak o zivot a tahlo se pohlo. Ale nevim, jake nastaveni ofuku pomohlo. Kazdopadne to mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.