Leden 21, 20223 r dá se tenhle příhřev dát i do rsa 2,0tsi? octavia 2 2009 rok výroby Upraveno Leden 22, 20223 r od Neoslav
Leden 25, 20223 r V 3. 4. 2021 na 16:52, rolbař napsal: v jednotce byl neoriginální SW-chip? Mohl bych poprosit o pomoc? Mám stejný kód motoru a PTC taktéž nefunguje, popřípadě kdo by mohl v Brně vědět, jak na to?
Únor 2, 20232 r Zdravím pánové. Setkal jste se už někdo s tím, že by se na PTC začal tavit ten plast? Kontakt byl dobře utažený.
Prosinec 6, 20231 r Právě řeším obdobný problém, jen se mi začal tavit kontakt ve svorkovnici. Na prvním obázku je kontakt v PTC a na druhém je pin ve svorkovnici. Za jímalo by mne, jak se to mlže stát? Že by vyklepaný (povolený) pin?
Prosinec 7, 20231 r Nevíte, prosím někdo, kde koupit ten PIN a jaké krimpovací kleště by bylo potřena na nalisovaní? Našel jsem číslo OE kabelu s pinem 000979308E, ale ten stojí nesmyslnou částku. Navíc nevím, kde a jak bych ten nový kabel napojil na starý. Teče v něm kolem 40A.
Prosinec 7, 20231 r Pokud dobře vidím, je to celkem obyčejný Faston. Mám ty nejbyčejnější krimpovací kleště... https://www.zbozi.cz/vyrobek/h-tools-ht-202b/ Běžné Fastony jsou asi ve dvou rozměrech, tak ten větší (6,3mm), nutno oměřit. Upraveno Prosinec 7, 20231 r od bouchy01
Prosinec 7, 20231 r Bohužel ten pin ve svorkovnici není normální Faston, přestože má ten pin rozměr 6,3 mm. Vypadá takto
Prosinec 7, 20231 r Pin je skutocne 308E, pripadne to druhe mercedes oznacenie. Skodovka predava iba s kuskom kabla. Ostava jedine cina (Aliexpress, ebay) alebo sa skusit spytat v autokabel.cz 3ks mozno by som aj doma nasiel
Prosinec 7, 20231 r Nakonec jsem našel třeba v DE nebo i v CZ . Smutné, že poštovný je 8x dražší než pin 🙂 Na ali to koupit také lze. Otázka je, jaká to bude kvalita a tím pádem kolika amper pin zvládne.
Prosinec 7, 20231 r A proc si neudelat vylet do mesta jehoz jmeno se nesmi v Praze ani vyslovit: https://www.konektor-brno.cz/dutinka-ady-mcp-63-48k Kupoval jsem tam konektory uz nekolikrat a nikdy nebyl problem. Mam se ti tam zastavit? Upraveno Prosinec 7, 20231 r od OnMiT312
Prosinec 8, 20231 r 2 OnMiT312 Moc dík za ochotu, ale objednám to po webu. Nemá smysl tě tam hnát, pak na poštu, atd. V dnešní uspěchané době je čas vzácný. Navíc bys to pak posílal do zakázaného města 🙂 2 wirer Také dík za nabídku. Nech je doma, třeba se ti budou v budoucnu hodit. S krimpováním nemám žádné zkušenosti a kleště doma nemám. Tyhle kleštěby to mohly zvládnout, co? Upraveno Prosinec 8, 20231 r od koudy_123
Duben 7, 20241 r Tak az ted jsem se dostal na montaz a mam problem. Nedostanu se na ctvrty horni sroubek, kzery drzi kdyt ptc a ptc. Kryje mi ho tahlo od servomotorku klapek. Jak mam nastavitt topeni, aby se mi tahlo pohlo. At delam co delam, ani se nehne. Pmooc.
Duben 7, 20241 r Tak jsem mackal cudliky jak o zivot a tahlo se pohlo. Ale nevim, jake nastaveni ofuku pomohlo. Kazdopadne to mam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.