LucasCZE Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ale ta cena 2500,- je za pouzity, ne novy... Nebo jak to myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cert68 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Přesně cena za použitý pokud by byl funkční tak bych to dal ale bohužel ani tam ho nemají jsem tam psal dotaz a odpověď s písmenem E není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) Pokud je tam použitý tak se omlouvám ale pokud to dávají aspoň s nějakou zárukou taky bych do toho šel. Koukám že to E je bohužel docela nedostatkový díl. Už to vidím, použitý. Sem moc chvátal a otevřeno více oken Editováno: 25. leden 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cert68 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Jo pokud by byl E tak bych do toho taky šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 no jo - topná sezona v plném proudu. V létě se to shání líp, to ale zase každý řeší klimatizaci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomastr1 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Dobrý vrakoviště ti dává několik dní záruku na funkčnost, takže nevidím problém za 500,- do toho jít, já mám typ 1K0 963 235 E s řídící elektronikou, to měli jen jedno, ten druhý typ tam měli asi 10x, na pohled bylo vidět, že má napájecí vodiče umístěné trochu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cert68 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak jsem sehnal na vrakáči za 2000 kč a i mi ho hned namontovali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Vložka pro vyhřívání číslo originál dílu 1K0963235E nemá někdo doma či nemůže někdo sehnat funkční (použitý) nový origo je za nesmyslnej ranec někdo zkušenost jestli to jde popřípadě opravit spirály budou dobrý takže asi nějaká ta elektronika na tištáku Keby si si pozrel prispevok len o trochu vyssie ako bol tvoj, zistil by si, ze mne sa to opravit podarilo a to preletovanim odporov. Vacsinou tam byva studeny spoj a RJ potom nefunguje ako ma, hoci spiraly su OK... mozno som mal len stastie, ze ja som mal studenak na odporoch, kazdopadne si myslim, ze by to slo cele nahriat na vhodnu teplotu, tym 'preletovat' vsetky mikrosuciastky na plosaku a ujistit sa, ze tam ziadny studenak nieje (myslim, ze su na to spesl 'piecky') ... Editováno: 29. leden 2015, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Možná hloupá otázka ale kde ten radiator PTC je-jak se k němu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Cislo 13 na obrazku nizsie, je tesne pred vymenikom tepla (c.11) (z pohladu sofera) za plastom, ktory je napravo od plynoveho pedalu. Musis vybrat kryt riadiacej paky, potom vymontovat popolnik, to ti umozni povolit uchytenie toho plastu co som pisal vyssie z vnutornej strany, potom zhodit plast pod palubovkou u sofera, dalej vysrobovat jednu skrutku zo strany od plynoveho pedalu, ktora drzi ten plast co som pisal vyssie z vonkajsej strany a potom zhodit taky mensi plastovy kryt (na druhom obrazku)... . Editováno: 29. leden 2015, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Moc dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomastr1 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Cislo 13 na obrazku nizsie, je tesne pred vymenikom tepla (c.11) (z pohladu sofera) za plastom, ktory je napravo od plynoveho pedalu. Musis vybrat kryt riadiacej paky, potom vymontovat popolnik, to ti umozni povolit uchytenie toho plastu co som pisal vyssie z vnutornej strany, potom zhodit plast pod palubovkou u sofera, dalej vysrobovat jednu skrutku zo strany od plynoveho pedalu, ktora drzi ten plast co som pisal vyssie z vonkajsej strany a potom zhodit taky mensi plastovy kryt (na druhom obrazku)... . PTC.png PTC2.png Kde prosím stahuješ tyto obrázky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Co třeba DP = dílenská příručka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 nebo Elsa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomastr1 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Tak pánové, možná to někomu pomůže, ale podařilo se mi úspěšně u dvou kusů PTC opravit funkčnos...t! ........ Editováno: 26. Únor 2015, autor: Tomastr1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 A závada byla kde? ........ mám to nefunkční, ale ještě se mi na to nechtělo koukat zblízka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Je mozne dat silove PTC do OII 1.9 TDI BJB MR06? Ridici jednotka motoru 03G 906 016 DJ. Nebo jedine CANove? EDIT: Odpovim si sam, s BJB silove PTC nejde... Editováno: 2. Červen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tak pánové, možná to někomu pomůže, ale podařilo se mi úspěšně u dvou kusů PTC opravit funkčnos...t! ........ Prosim, te muzes popsat jak jsi to opravil? Byly tam studenaky na te elektronice nebo neco jineho? Mam totiz stejny problem, diagnostika hlasi chybu, ale vyhriva to, chtel bych to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Mohli byste mi sem prosim nekdo hodit schema zapojeni CANoveho PTC? Zatim je tady schema jen na silovou verzi... OII 1.9 TDI BJB MR06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Tak jsem si nakonec poradil sam... Jeste bych mel ale dotaz, co ma znamenat ten vodic, ktery je "pouze u vozidel s topenim". To jako nezavislym topenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 to je u aut co nemají klimu, tim pádem panel není napojen na can a ovládá se to tímto drátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Aha, chapu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 ma smysl u vadneho ptc promerovat elektroniku? mam tu can verzi.. podle clanku http://www.vwglobe.cz/clanky/pridavny-elektricky-ohrev-vzduchu-ptc/ jsem promeril odpory a ty jsou v poradku. chybu mam: 014 - Defective hadam, ze timto to cele konci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Správně, mám to samé ale zítra si jedu pro nový člen PTC a bude zase teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Na dp foru jsem narazil na clena co si rika Vici. Ten tvrdi, ze to chybu 014-defective umi opravit. V sobotu mu to vezu, pak dam vedet jak jsem pochodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.