Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím, při jízdě a sešlápnutém plynu tak jemne pod čtvrt zacne auto škubat jako by bylo málo nafty, ale pokud se nepatrně přidá plyn, tak je to pryč, dělá to na všechny kvalty do 2500ot, v tahu je motor skvělý i spotřeba je v pohodě, tak nevím jestli setrvak,spojka, nebo něco jineho..?? Díky za radu všem

Upraveno od Duge77

Mohlo by to být o softwaru ŘJ a ve Škodovce to snad přehrávají.

Upraveno od Stanson

• 1 měsíc později...

mám ten samý problém.A když jsem to napíchnul tak jsem tam mněl tudle závadu-00895 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45) .Ale nevím jestli to má stím něco společného.Ani nevím co to je za spínač :mellow:

mám ten samý problém.A když jsem to napíchnul tak jsem tam mněl tudle závadu-00895 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45) .Ale nevím jestli to má stím něco společného.Ani nevím co to je za spínač :mellow:

Měl jsem to samé...škubání ve všech zařazených kvaltech okolo 2500 otáček/min a vyřešilo se to přehráním softwaru řídící jednotky. :palec2:

Ale když je auto r.v2006 tak mi to ve škodovce asi přehrají za pěkný ranec že?

Nebo mi to zvládne někdo přehrát ??

Nobo se to dá přehrát třeba při tom jak to nechám načipovat??

Upraveno od carda

jj taky me to dela na 1,6 FSI na 3ku a 4ku do 50km/h to cuka jak na houpacce

Dělal jsem to před rokem a půl, plus jsem tam měnil provozní kapaliny atd...Přesnou cenu ti teď neřeknu, ale mám dojem že max do 1000 kč

• 1 rok později...

Zdravím všechny.

Mám Škoda Octavia Combi II 2,0TDi 16V 103kW kod motoru BKD,najeto přibližně 190 000km

Při jízdě po dosažení 2000 otáček se mi rostřepe celé auto...jakmile přesáhnu 3100 otáček auto se uklidní...ještě důležité info..na 1 a 2 rychlostním stupni to nedělá..pouze 3,4,5,6...

Čím to je?

Převodovka?

Spojka?(řadí bez problémů,neprokluzuje)

Děkuji všem za rady a názory.

Upraveno od 1.KOUMES

• 2 měsíce později...

nech si vyvážit kola :kol-47:

To téma už je staré, určitě to má pořešené.

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny.

Mám Škoda Octavia Combi II 2,0TDi 16V 103kW kod motoru BKD,najeto přibližně 190 000km

Při jízdě po dosažení 2000 otáček se mi rostřepe celé auto...jakmile přesáhnu 3100 otáček auto se uklidní...ještě důležité info..na 1 a 2 rychlostním stupni to nedělá..pouze 3,4,5,6...

Čím to je?

Převodovka?

Spojka?(řadí bez problémů,neprokluzuje)

Děkuji všem za rady a názory.

to jsou vstřiky

a taky klouby poloos...

• 1 rok později...

Ako som uz pisal v inych prispevkoch klby mam vymenene a kolesa vyvazene a stale to iste.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.