Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Juuuu, dekuju ti dobra vilo . . . .

A ty gumy na tom ma na mensi kola? Nebo jak to, ze mu to dela takovou deformacku

jj pouzil uzsi gumu na sirsi rafek a to je prave hezky... :wub:

Vloženo

ty vogo, no po dlhej dobe som zabludil mrknut na forum a popozeral som fotky v tejto teme. hroza hroza. niektore auta vyzeraju cim dalej tym lepsie a cim blizsie tym horsie. skoda komentara, nech si tam placaju co chcu :) vcelku sa mi pacilo to auto so znackou pusinka vzadu kym som nevidel dierovane kryty na klucky na dalsej fotke... blee.

Vloženo
Juuuu, dekuju ti dobra vilo  . . . .

A ty gumy na tom ma na mensi kola? Nebo jak to, ze mu to dela takovou deformacku

jj pouzil uzsi gumu na sirsi rafek a to je prave hezky... :wub:

No hezky to je, ale jake jsou jizdni vlastnosti? neni to trosku mimo .. .

Vloženo

copa je ti lito tvojeho naraznicku???

@johny - co se ti nezda?? tak 215/40/16 na 9´´ vypadaji skoro dycky takle a me se to mooooc libiiii a neboj jezdit se s tim da, neni to zas az tak moc nasklebeny

Vloženo

no téda, fábek tam bylo požehnáně, ale docela se mi jich moc nelíbí :(

schmidty jsou hrozná mrdaaaa!!!, červenej axon combi, kdyby sundal polepy-jak bylo napsáno,poladit ještě tu masku s kapotou, sundat pár pikačovin, asi jiný (extremější kola-vbětší a širší)-nemuselo by to dopadnout špatně!!ta klasika axon-no koment :doh , ta žlutá axonka neni ošklivá-světla zajimaví-jinank klasa ;) , a ke zbytku se nemá asi cenu vyjadřovat

jo ještě k těm lištám v laku ;) -vono hlavně blbě vypadá když jsou láklí i ty mřížky-kdyby je nechal origo čěrný, nebo do černýho laku, už by to vypadalo ohodně líp ;)-_-

jo a voe ten kopírák mě jako voe naštval!!! :p:p:D

Vloženo
copa je ti lito tvojeho naraznicku???

@johny - co se ti nezda?? tak 215/40/16 na 9´´ vypadaji skoro dycky takle a me se to mooooc libiiii a neboj jezdit se s tim da, neni to zas az tak moc nasklebeny

jooo, jezdit se stim dá uplně vpoho!!! :p:p

Vloženo

no je to proste furt s fabkama na jedno brdo, jediny co se obcas zmeni (ale opravdu obcas) je tvar plastu jinak :-))) no delal sem to stejne ze jo :-))

jinak johny pripadne mi ze s tema pneumatikama az moc stresujes :-)) dyk to neni zadna nova vec

Vloženo

tak já sem taky to samý ;)<_< (ale dá se přeci udělat i vkusně!!)

johnyS: já mám to samý 9x16 + 215/40, a "jezdim" na tom vpoho, a to i docela ostře a nevidim vtom žádnej problém!!! a jak piše amogh, neni to žádná nová věc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...