JohnyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tyy jo. Tak to kolo je brutalni. Nemas tam nekde foto celku? kery?? :-) ty Schmidty? jj, presne ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 nemam cece, ta fabka nic moc :-( tak sem si fotil jenom detailiky :-(( ja po nich taky trochu silhal po tehle koleckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ha akorat nekdo jednu hodil na TF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Juuuu, dekuju ti dobra vilo . . . . A ty gumy na tom ma na mensi kola? Nebo jak to, ze mu to dela takovou deformacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Juuuu, dekuju ti dobra vilo . . . .A ty gumy na tom ma na mensi kola? Nebo jak to, ze mu to dela takovou deformacku jj pouzil uzsi gumu na sirsi rafek a to je prave hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ty vogo, no po dlhej dobe som zabludil mrknut na forum a popozeral som fotky v tejto teme. hroza hroza. niektore auta vyzeraju cim dalej tym lepsie a cim blizsie tym horsie. skoda komentara, nech si tam placaju co chcu vcelku sa mi pacilo to auto so znackou pusinka vzadu kym som nevidel dierovane kryty na klucky na dalsej fotke... blee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak tebe Amogh nepustí, protože nemáš vytuningovaný auto jako je tam ta "pusinka" aj. tak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Juuuu, dekuju ti dobra vilo . . . .A ty gumy na tom ma na mensi kola? Nebo jak to, ze mu to dela takovou deformacku jj pouzil uzsi gumu na sirsi rafek a to je prave hezky... No hezky to je, ale jake jsou jizdni vlastnosti? neni to trosku mimo .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jinak ma predni naraznik od svanca dle meho nazoru :-) jeeeeee toje moje ach jo , borec řikal že bude černy , kde to byl sraz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ha akorat nekdo jednu hodil na TF sakra jak to vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 copa je ti lito tvojeho naraznicku??? @johny - co se ti nezda?? tak 215/40/16 na 9´´ vypadaji skoro dycky takle a me se to mooooc libiiii a neboj jezdit se s tim da, neni to zas az tak moc nasklebeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no téda, fábek tam bylo požehnáně, ale docela se mi jich moc nelíbí schmidty jsou hrozná mrdaaaa!!!, červenej axon combi, kdyby sundal polepy-jak bylo napsáno,poladit ještě tu masku s kapotou, sundat pár pikačovin, asi jiný (extremější kola-vbětší a širší)-nemuselo by to dopadnout špatně!!ta klasika axon-no koment , ta žlutá axonka neni ošklivá-světla zajimaví-jinank klasa , a ke zbytku se nemá asi cenu vyjadřovat jo ještě k těm lištám v laku -vono hlavně blbě vypadá když jsou láklí i ty mřížky-kdyby je nechal origo čěrný, nebo do černýho laku, už by to vypadalo ohodně líp jo a voe ten kopírák mě jako voe naštval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 copa je ti lito tvojeho naraznicku???@johny - co se ti nezda?? tak 215/40/16 na 9´´ vypadaji skoro dycky takle a me se to mooooc libiiii a neboj jezdit se s tim da, neni to zas az tak moc nasklebeny jooo, jezdit se stim dá uplně vpoho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No kdyz rikate. . . . ale stejne se me to moc nechce zdat. . . . otazka co mate na mysli jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no je to proste furt s fabkama na jedno brdo, jediny co se obcas zmeni (ale opravdu obcas) je tvar plastu jinak :-))) no delal sem to stejne ze jo :-)) jinak johny pripadne mi ze s tema pneumatikama az moc stresujes :-)) dyk to neni zadna nova vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak já sem taky to samý (ale dá se přeci udělat i vkusně!!) johnyS: já mám to samý 9x16 + 215/40, a "jezdim" na tom vpoho, a to i docela ostře a nevidim vtom žádnej problém!!! a jak piše amogh, neni to žádná nová věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 To ja vim, ze to neni zadna nova vec. Jen zrovna ted jsem se o to zacal zajimat . . . A steeene vam neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 NĚJAKÁ AUTÍČKA JSOU PĚKNÝ, NĚJAKÝ UŽ MÉNĚ, ALE TY KOLA VYPADAJ FAKT BRUTÁLNĚ, IKDYŽ KDYŽ TA GUMA NENÍ PŘESNĚ NA TO KOLO TAK BYCH SE ASI BÁL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 no jak ho tak vidim vracej se mi vzpomínky co sem sním zažil a tak ale je tam original z něho aspon že tak , na černe vypada líp než u mě ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 kde byl ten sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 kde byl ten sraz??? Slovensko, Trencin...... http://www.nova.cz/tvarchiv/video/playlist...wvx?video=39084 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ja umru...vsude axon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 no na druhou stranu lepsi nez vsude rychle a zbesile :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 to teda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.