viktor_pu Vloženo 24. Červenec 2010 Vloženo 24. Červenec 2010 Zdravim vsetkych, pred troma tyzdnami som sa stal stastnym majitelom Roomstra. Ma jeden rok, najazdenych 14 000 km, motor 1,4, 63 kW, vybava Style plus. Super auticko, dufam, ze bude dobre sluzit. Pripajam foto s predchodcom naseho Roomstra (Peugeot 307 SW), ktory ma uz teraz noveho majitela... plus foto este od povodneho majitela... Citovat
Rexton Vloženo 24. Červenec 2010 Vloženo 24. Červenec 2010 Pekny Roomcajz a ešte ma zaujma prečo si predal toho peugeota a kupil roomstera preto sa pytam lebo ja som mal tiež peugeot 307 sw 1.6 16V Citovat
viktor_pu Vloženo 25. Červenec 2010 Autor Vloženo 25. Červenec 2010 Hlavne dovody na vymenu Peugota za Roomster boli tieto: - ja som pracovne vacsinu roka v zahranici, manzelkyne jazdenie autom je 90% po meste a to sa pri takej velkosti mesta ako je Puchov (20 tis. ludi), Peugeot ani riadne nezohrial (motor bol 2,0 HDI, 66 kW). S Roomstrom sa manzelke tiez bude lepsie parkovat, lebo ma parkovacie senzory. - Peugeot by mal v decembri 7 rokov, Roomster ma rok - chcel som uz nieco novsie. Ked sme sa uz rozhodli, ze Peugeot vymenime, chceli sme nieco s variabilnym priestorom, ako mal Peugeot - a jednoznacne vyhral Roomster Este bola dilmena ci novy (1,2 HTP) alebo starsi s lepsim motorom ako 1,2 HTP - nakoniec vyhrala druha varianta. Bola aj tretia varianta - novy - krasny modry s motorom 1,2 TSI - no predali ho a ja som mal na vymenu auta 1 tyzden (cize objednanie z vyroby nepripadalo do uvahy), lebo potom som zase odchadzal do zahranicia. Inak musim povedat, ako sa niektori majitelia stazuju na 307 -ky, ja som za tie 3 roky (najazdene cca 35000km) s nou nemal ziadne problemy, iba bezny servis + spotrebny material (olej, filtre...) Dakujem za pochvalu farby, mne sa tiez moc paci, hlavne ked je auto umyte a je na slnku Citovat
Sakal77 Vloženo 25. Červenec 2010 Vloženo 25. Červenec 2010 Ano ano, umytá barva na sluníčku je super. Sám mám totiž stejnou barvu (Rosso Brunello), takže vím, o čem je řeč Citovat
Rexton Vloženo 30. Červenec 2010 Vloženo 30. Červenec 2010 chápem ten môj mal 6 rokov kupil som ho uplne nový =) takisto žiadne probléémy velke a pohodlné autičko alee chcel som niečo zo silnejším motorom tak som si do rodiny kúpil Jeep Commander 3.0 CRD a aby si si nemysleel prečo som na škodahome tak máám ešte fábie Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.