tdikarlos Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 (editace) Ahoj, chtěl bych se pustit do přestavby předku na face-hledal jsem a cosi našel, ale zajímalo by mě, jestli jde zprovoznit i natáčení xenů a co je k tomu potřeba? Jsou všechny face xeny natáčecí? Dík za každou radu. a nebo tip, kdo s tím pomůže........... Editováno: 24. Červenec 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 zprovoznit se dá, potřebuješ jednotku FL, jiné konektory na xenony a zapojit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) A půjde to i do neface octavie bez origo xenů, kterou chci předělat na face s natáčecímy xeny?Co je tam vše třeba? Měl jsem předtím xeny na kolečko-to tady asi nehrozí???? Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Nikdo nic??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 čidla na nápravy, jednotku xenonů, kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 musíš prostě udělat kopletní dynamickou regulaci xenonů a ideálně i ostřikovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) Můžeš mi to ještě přiblížit finančně-odhad včetně materiálu? Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.