mfilip Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Octavia 1.8T MR 1999: zacala mi permanentne provrzavat palubni deska nekde v cele siri pod celnim sklem pred ridicem. Je to permanentni jemne vrzani, za sucha za deste, nejen na pricnych nerovnostech, ale i na rovne ceste. Sami vite, jak to dokaze zkazit naladu. Zkousel jsem to strikat vsim mozntm, silikonovym sprayem po cele delce, strikal jsem to i zevnitr, kdyz jsem mel sundany pristrojovy stit s budiky. Nevim jak dal, napada mne jen demontaze celeho vrchniho dilu palubky a zkusit neco najit. Napadlo mne, jestli nevite, jak s tim, jestli to uz neresil nekdo prede mnou. Velke diky, za cokoliv, nejlepe za navod na demontaz vrchniho dilu palubni desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Delalo mi to taky, nacpal sem tam takovej ten matros, co se dava jako vyztuha mezi autoskla pro dopravu. Vypada to podobne jak molitan, ale je to tvrdsi. Dokonce se to na to snad i pouziva. A mam cimru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_mfilip Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Asi mas na mysli mirelon, je to takova seda hmota, pouziva se k hlukove izolaci. Jenze ja nemuzu presne prijit na to, co mi to dela, kdyz mackam palubku na konci nebo tlacim na sklo, tak to stejne porad vrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ja jsem do palubky kopl a ejhle prestalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ja jsem do palubky kopl a ejhle prestalo to patičku nebo bodlo jak poradit nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Asi mas na mysli mirelon, je to takova seda hmota, pouziva se k hlukove izolaci. Jenze ja nemuzu presne prijit na to, co mi to dela, kdyz mackam palubku na konci nebo tlacim na sklo, tak to stejne porad vrze. Tohleto je modry, ale mozna je to jen jina barva Mne to vrzalo jakoby az za tim zahybem, kam clovek nevidi, musel sem to tam nacpat sroubovakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Asi mas na mysli mirelon, je to takova seda hmota, pouziva se k hlukove izolaci. Jenze ja nemuzu presne prijit na to, co mi to dela, kdyz mackam palubku na konci nebo tlacim na sklo, tak to stejne porad vrze. Tohleto je modry, ale mozna je to jen jina barva Mne to vrzalo jakoby az za tim zahybem, kam clovek nevidi, musel sem to tam nacpat sroubovakem Zkousel jsem po cele delce nacpat do mezery hadr, je to stejne. To provrzavani nejvic pripomina zvuk, jako kdyz na celni sklo dopada drobny dest. Mam sundane oblozeni bocniho sloupku, z boku prostriknute vsechno mozne a nic. Vcera se mi totiz zdalo ze vrzani pochazi z toho rohu. Kde presne si ten "molitan" daval ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Uff, tak to tezko rict, co to bude (hlavne kdyz to clovek neslysi). Mne to vrzalo uplne vpravo tak poslednich 10 cm od A sloupku. Jinde jsem to davat nemusel. Bohuzel na palubce je toho tolik, co muze vrzat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Milan Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Čtu co vám to pořád rachotí a ejhle žeby závada a volná palubovka ,já prošmejdil s manželkou celý předek co nás napadlo a žena nato přišla nic ve voze ale BLBÝ podběh v levém předním blatníku dával vibrace a zdálo se že to jde s palubovky.Sundal jsem podložil dotáhl a tichučká octávia na světě.Mějtese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 mno ja se taky dival do motoroveho prostoru, zkousel pohupovat autem, vrzat steracem, mno ten podbeh zkusim, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Tohle je nakažlivý včera jsem to přečetl a začalo mě to dělat taky naštěstí jsem tam měl jsen zapadlej parkovací lístek z tvrdšího papíru a je to ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo111 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 ja som mal ten isty problem v predchadzajucom aute, bolo to sposobene tym, ze mi dost zle nalepili celne sklo... tiez to vrzgalo, ja som nasiel stare tel.karty, postrihal som ich na pasiky a pozatlacal som ich medzi palubovku a sklo, a cuduj sa svetu, pomohlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 majo111 - odpovídáš na 4 roky staré téma... jinak vrže palubka i mě, v mrazu, rádio to přehluší ... vrže v autě více věcí, viz. jiné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.