Přejít na obsah

Autorádio PIONEER DEH-2200UB

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB.

Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny,

mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB.

Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem.

tak to podporuje, takže du do toho.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Chtěl bych se zeptat, jestli u tohoto rádia jde nastavit zadní repro pouze jako subwoofery.. U staršího pioneera co mame v jinem aute to jde. zapne se tam nejakej filtr nebo něco takového, v předu hraje vše a do zadků jde pouze spodní kmitočet. sice ani nevim jak sem to dokazal ale jde to a model je myslím že Pioneer DEH-P7700MP. Nebo jestli víte o nějakém rádiu které by to dokázalo. Nechci kupovat zesilovač a subwoofer. Takhle to na moje požadavky hrálo parádně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...