Skiper.77 Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Zdravím všechny, mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB. Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Zdravím všechny, mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB. Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem. tak to podporuje, takže du do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 A netusis, jak je to s podporou USB - jak velkou klicenku to zvladne? Rad bych si koupil 16 nebo 32 GB ale cetl jsem, ze radia mivaji s velkyma USB problemy. Navic, umi to prehravat podle adresaru nebo jen ID3 tagy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Chtěl bych se zeptat, jestli u tohoto rádia jde nastavit zadní repro pouze jako subwoofery.. U staršího pioneera co mame v jinem aute to jde. zapne se tam nejakej filtr nebo něco takového, v předu hraje vše a do zadků jde pouze spodní kmitočet. sice ani nevim jak sem to dokazal ale jde to a model je myslím že Pioneer DEH-P7700MP. Nebo jestli víte o nějakém rádiu které by to dokázalo. Nechci kupovat zesilovač a subwoofer. Takhle to na moje požadavky hrálo parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.