Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB.

Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem.

Vloženo

Zdravím všechny,

mám dotaz jestli někdo nemáte toto autorádio PIONEER DEH-2200UB.

Chci si ho koupit - za ty prachy dobrý rádio ale jde mi o to že poslouchám převážně dlouhé mixy a nevím jestli tohle rádio funguje tak že když to vypnu a pak zapnu tak jestli to bude hrát od začátku nebo pokračovat tam kde to skončilo. Měl sem taky Pioneer v předešlém autě a tam to podporovalo tak si myslím že by i tento typ to měl podporovat. Nikde to nepíšou tak bych ocenil vaše názory. Děkuji všem.

tak to podporuje, takže du do toho.

Vloženo

A netusis, jak je to s podporou USB - jak velkou klicenku to zvladne? Rad bych si koupil 16 nebo 32 GB ale cetl jsem, ze radia mivaji s velkyma USB problemy. Navic, umi to prehravat podle adresaru nebo jen ID3 tagy?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Chtěl bych se zeptat, jestli u tohoto rádia jde nastavit zadní repro pouze jako subwoofery.. U staršího pioneera co mame v jinem aute to jde. zapne se tam nejakej filtr nebo něco takového, v předu hraje vše a do zadků jde pouze spodní kmitočet. sice ani nevim jak sem to dokazal ale jde to a model je myslím že Pioneer DEH-P7700MP. Nebo jestli víte o nějakém rádiu které by to dokázalo. Nechci kupovat zesilovač a subwoofer. Takhle to na moje požadavky hrálo parádně.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...