Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vzadu to nikomu vůbec nevadí. Tm můžeš sklo klidně zrušit.

U předku jde o to jak mohutný bude. Nemělo by bejt v zorným poli řidiče a taky blbě uvidíš na semafory.

Vloženo

v predu jsem si zmeril cca 7 cm bez omezeni vyhledu jsem sice trochu vyssi ale da se to odskouset kdyz se posadim tak je tam tapecirunk a podle toho se zmeri kolik pres nej vidim predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni

Vloženo

Vzadu cokoliv. Ale na čelním skle kromě zpětného zrcátka a platné dálniční známky nesmí být ze zákona nic nalepené! Když pojedeš na STK a budeš tam mít jen přísavku na navigaci tak by tě taky neměli pustit!

Tak tady nepiště kraviny, že když to nevadí v zorném poli řidiče tak to tam může být!

Vloženo

Přesně tak na čelním skle může být jedině originál zatmavovací pruh z výroby jinak nic.Pokud i přesto chceš mít pruh nech si nalepit rozumný pruh z folie na skla s nízkým zatmavení je pruhledná takže účel splní vypadá jako origo pruh a nebudeš zbytečně provokovat.Ale je to na tobě. :palec2:

Vloženo

predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni

Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt.

Vloženo

Policajti poučují o něčem co sami ani neznají. Zorné pole řidiče je úplně něco jiného!

Tak řekni jak to teda je.

Já to bral dycky takle a procházelo mi to i u náklaďáku.

Určitě zorný pole není celý čelní sklo.

Vloženo

Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt.

Plocha stíraná stěrači je plocha,která je brána podle vyhlášky 341/02Sb.jako rozhodná pro poškození skla.

Za závadu se podle §36 považuje poškození větší 20mm ve stírané ploše.

Určitě to není zorná plocha,ta je asi větší.

Vloženo

policajti v autoškole a kdy to bylo ? plácáte tady páté přes deváté kromě mikl, já jsem si nechal dát protisluneční pruh na čelní sklo s tím že je mi jasné že bude asi problém na stk ale až za 3 roky

Vloženo

já přes pruh vidím na semafory dost dobře i s barevným rozlišením není problém

p.s. policajta jsem taky u závěreček neviděl roky a vím o čem mluvím

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...