Stoobi Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) Mám jen rychlý dotaz, snažil jsem se hledat, ale nikde odpověď...šel by Nexus nacpat do jedničkového Superba? Díky za odpověď... //Pardon - špatná sekce...šlo by to přesunout? Editováno: 5. Srpen 2010, autor: Stoobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Řešim columbus do SupI a taky nic moc, už jsem se ptal u jednoho člověka, co tady tomu trochu rozumi, tak počkej, pak písnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Jak to teda je?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 zapojit by to šlo, ale vzhled na ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Je ja to sem nenapsal :-( Jde to tam! Trochu více práce to je .. ale prý to nebude nikdy fungovat na 100%. Určitě přijdeš o ovládání na volantu. Upravení plastu a přeskládání tlačítek by byla trochu modelařina, ale dá se to :-) Vzdal jsem to kvůli elektronice a převodníkům na can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.