motosman Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Bohužel naše rz je nižší. Ještě se mi to někde válí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 aha taky mě to potom napadlo, tak to potom nechápu proč to tady prodavají když to nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tady je to vidět. Dole OK, nahoře kousek chybí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Jak se chovají k přilepené SPZ na STK? Nejsou s tím problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Tak vadit by jim to nemělo?? V zákoně se píše že by měla být zajištěna proti ztrátě,nebo odcizení myslím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 To nevím na STK nejezdím, tam jsem už nebyl tak 18 let, ale nevím proč by jim mělo vadit zrovna toto když člověk vidí co mají lidi na autech za prasárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Od tý doby, co značka na autě zůstává trvale i při převodu do jinýho kraje se nalepená tabulka na STK neřeší - předtím se jen řešilo, aby případný hlavy šroubů byly překrytý nebo přemalovaný barvou tak, aby nezasahovaly rušivě do obrysů znaků na značce. A ne z vlastní zkušenosti, ale přímo od technika STK vím, že taky nenechávají projít auta s překrytím tabulky i kdyby to byl sebeprůhlednější plast. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Tak jak to píše Ekkar si myslím že to takto je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Díky za reakce, snad fakt problém nebude, objednal jsem 3M suchý zip, až bude čas hodím to na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Já jsem po loňský krádeži mojí přední tabulky nový značky nalepil pomocí montážní oboustranný samolepící pěny z Domácích potřeb - prostě jsem nastříhal asi cenťák široký nudle přes celou koupenou "tabulku" pěnový samolepky a nakrátil je přímo na tabulku RZ. Šrouby jsou moc pracný, navíc jsem je do kastle nechtěl vrážet. Suchej zip mi nepřijde dobrej právě proto, že tabulka jde nedestruktivně sundat = dá se snadno ukrást a zneužít. Kdežto pokud ji zloděj při pokusu o ukradení zničí, k ničemu mu nebude a podle platnýho zákona má majitel nárok pokud předloží zbytky poškozený nebo zničený tabulky RZ požádat o duplikát. Když se krádež hajzlíkovi povede, zaplatíte vy doslova správní pokutu 800,- za jiný tabulky + 50,- za přepsání čísel v TP, když ne a zničenou tabulku buď nechá někde u auta válet nebo ji dokonce ani celou nestrhne z auta, zaplatíte jen za výrobu duplikátu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Taky bych to nedával na nějaký suchý zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Nýtuju, když se to dobře udělá není to téměř vidět. Ukrást se to nedá. A díry navíc do nárazníku neřeším, od toho tam je, aby se na něj přidělala spztka. Krom tuzingu a podobných okrasných případů, nevidím žádný smysl se tím zabývat. Ale je to každého věc. Jen bych viděl problém u těch story, jak v zahraničí trhá tamní policie spz při neschopnosti platit atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 V zahraničí? Trhají značky?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Jo, třeba v Rakousku, když nemá řidič na pokutu, zadrží mu Strasspolizei značku - tudíž auto je zbavený zákonný možnosti jet po tamních komunikacích a musí se buď někde odstavit, nebo odvézt na podvalu - a tabulky majitel dostane až zaplatí. Zpráva o tom jde do domovskýho státu, aby nemohl nahlásit ztrátu/krádež a tudíž obdržet nový. Je to forma "kauce" zajišťující výběr pokuty. Ale chtěl bych opravdu vidět nějakýho ésterajchistickýho dopraváka, jak mi bez poškození rve tabulku z auta - oni samozřejmě mají v zákoně, že tabulka musí jít odmontovat bez použití násilí, ale asi se tam SPZky nekradou ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Tam se nekrade skoro nic pokud Vám to neukradne čech, běžně otevřená okenka v autě a kabelka na sedadle, navigace běžně nonstop na skle... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.