Přejít na obsah

MOstruszka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

MOstruszka naposledy zvítězil 11. Leden 2016

MOstruszka nejvíce like obsah!

Návštěvy profilu

1 263 zobrazení profilu

Oznámení MOstruszka

  1. Sakra, to je nájezd, to jsem na TSI ještě neviděl
  2. Mám najeto asi 112 000, taky jezdím krátké trasy, sem tam auto projedu po dálnici, snažím se motor opravdu točit. Oleje mám v přesně mezi ryskama. Ovšem dva roky zpátky, to mi v servisu nalili oleje přesně na horní rysku a po čase začalo oleje přibývat. Ovšem s otáčkami problém nemám.
  3. Takže na kulanci? nechápu, když já jdu měřit rozvody, tak "to máte ještě dobré, 73 mm, děláme to při 74...."
  4. No, škoda že jsem si to nepřečetl dřív, nakonec jsem hadičku napojil pomocí pinzety každopádně se hadička pravděpodobně při výměně autoskla. Teď už ostřikovače fungují tak jak mají Děkuji za radu
  5. Zdravím, mám takový problém, u ostřikovačů čelního skla na Fabii Combi (2010) mám vypadlou hadičku u trysek, jde i vidět, je to pod čelním sklem v mřížkách, akorát nevím jak se tam dostat, když sundám v motorovým prostoru izolaci, tak je pod ní docela solidní plech, přes který se asi nedostanu. Nevíte odkud tam je přístup?
  6. Na léto přemýšlím o těchto pneu, máte někdo nějaké zkušenosti? Jednalo by se o rozměr 195/55/R15 Hankook K 125 Ventus Prime 3
  7. Taky mi odešel zapalovací kabel, jel jsem s tím asi 7 km do nejbližšího servisu a taky jsem nic zakarbonizované neměl, vyměnili kabel a jel jsem dál.
  8. Teda mám auto dva roky a až poslední dva měsíce pozoruji zvětšenou hladinu, jinak co jsem kontroloval tak byla přesně na rysce
  9. Ono krátké trasy..., sem tam zajedu i dál a pořádně ho protočím, ale je pravda že častěji jedu 15 km a konec :/ Raději to odvést do servisu?
  10. Nedávno jsem zjistil že mám v motoru víc oleje než měrka dovoluje, cca 1cm nad max ryskou, motor jede v pohodě, ale nechci nic riskovat, mám ho normálně odsát? Problém je v tom že nevím kolik bylo oleje po výměně v servisu (já vím, příště to zkontroluju!)
  11. Jojo, klasika, mě to nekousla kuna, dal jsem plašič a kuně je konec
  12. Něco kolem 400, mě už taky 2x za sebou naměřili 73.... ne a ne se dostat přes hranici
  13. Nalil jsi celou lahvičku? Na stránce píšou že celá je na 60 L.
  14. Já jsem měřil měsíc zpátky, naměřeno 73mm, a hrkne mi to tak 2x do měsíce, technik říkal, že se nemám bát, že to skáče při 76mm určitě to v blízké době vyměním, ikdybych to měl platit ze svého.
×
×
  • Vytvořit nový...