Romec Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Zdravím Vás, chci se dotázat na zkušenosti s vyjmutím výplně u zadních dveří. Postupoval jsem dle návodu z dílenské příručky - demontoval jsem madlo, odšrouboval dva šrouby, demontoval mřížku od reproduktoru - odpojil káblík. Pak jsem tu výplň chtěl vyjmout, ale držela příliš pevně. Existuje nějaký fígl jak ji vyjmout? Obrázky by mě pomohli. Díky Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Exsistuje - poriadne tym sklbni k sebe. Pred tym si ale kup s skodovke nahradne prichytky na tapac. Minimalne 3ks sa ti pri tom sklbnuti rozpadnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nedávno jsem se o tom bavil s karosářem od škodovky a říkal že ty novy plastovy úchyty u tapeců už se nelámou a nejsou na jedno použití jako ty stary. Takže když si koupíš novy tak už u další výměny teoreticky novy potřebovat znovu nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Není to hloupost, kvůli prokoplé mřížce od repráku, demontovat celou výplň? Napadá mě jestli tu prokopnutou mřížku nevyřezat a vsadit novou (kerou se mi podařilo sehnat) - bez demontáže výplně? Nemáte ilustrační foto jak a za co chytnout výplň, kterou škubnutím vyjmu? Díkes za radu Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.