Publikováno Srpen 8, 201015 r Zdravím Vás, chci se dotázat na zkušenosti s vyjmutím výplně u zadních dveří. Postupoval jsem dle návodu z dílenské příručky - demontoval jsem madlo, odšrouboval dva šrouby, demontoval mřížku od reproduktoru - odpojil káblík. Pak jsem tu výplň chtěl vyjmout, ale držela příliš pevně. Existuje nějaký fígl jak ji vyjmout? Obrázky by mě pomohli. Díky Romec
Srpen 9, 201015 r Exsistuje - poriadne tym sklbni k sebe. Pred tym si ale kup s skodovke nahradne prichytky na tapac. Minimalne 3ks sa ti pri tom sklbnuti rozpadnu .
Srpen 9, 201015 r Nedávno jsem se o tom bavil s karosářem od škodovky a říkal že ty novy plastovy úchyty u tapeců už se nelámou a nejsou na jedno použití jako ty stary. Takže když si koupíš novy tak už u další výměny teoreticky novy potřebovat znovu nebudeš.
Srpen 9, 201015 r Autor Není to hloupost, kvůli prokoplé mřížce od repráku, demontovat celou výplň? Napadá mě jestli tu prokopnutou mřížku nevyřezat a vsadit novou (kerou se mi podařilo sehnat) - bez demontáže výplně? Nemáte ilustrační foto jak a za co chytnout výplň, kterou škubnutím vyjmu? Díkes za radu Romec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.