Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

chci se dotázat na zkušenosti s vyjmutím výplně u zadních dveří. Postupoval jsem dle návodu z dílenské příručky - demontoval jsem madlo, odšrouboval dva šrouby, demontoval mřížku od reproduktoru - odpojil káblík. Pak jsem tu výplň chtěl vyjmout, ale držela příliš pevně. Existuje nějaký fígl jak ji vyjmout? Obrázky by mě pomohli.

Díky

Romec

Exsistuje - poriadne tym sklbni k sebe. Pred tym si ale kup s skodovke nahradne prichytky na tapac. Minimalne 3ks sa ti pri tom sklbnuti rozpadnu . :(

Nedávno jsem se o tom bavil s karosářem od škodovky a říkal že ty novy plastovy úchyty u tapeců už se nelámou a nejsou na jedno použití jako ty stary. Takže když si koupíš novy tak už u další výměny teoreticky novy potřebovat znovu nebudeš.

• Autor

Není to hloupost, kvůli prokoplé mřížce od repráku, demontovat celou výplň? Napadá mě jestli tu prokopnutou mřížku nevyřezat a vsadit novou (kerou se mi podařilo sehnat) - bez demontáže výplně?

Nemáte ilustrační foto jak a za co chytnout výplň, kterou škubnutím vyjmu?

Díkes za radu

Romec

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.