Hajmen Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 čus chlapi, blbne mi motor ( TDi 81kW - 2002 - ASV ) ve VAGu nalezena chyba: 17656 - rizeni zacatku vstriku - regulacni odchylka P1248 - 35-10 - - - Sporadická projevuje se tak, že když ji držim pod krkem ( třebas do kopce s károu ), tak se najednou vypne turbo - po chcípnutí a nastartování motoru vše šlape jak má nebo jsem po dálnici "letěl" a najednou se opět vyplo .... navíc bych ji chtěl ještě CHIPnout, ale mam obavy, když je tam nějaký problém a druhá se týká ASR - chyba se objeví během jízdy pokaždé je to jiné ( při otřesu, na koskách, na krásně čistém rovném asfaltu..... ) po chcípnutí a nastartování je opět vše OK - objevuje se to cca 2x za týden 01314 - ridici jednotka motoru 013 - prosim, prectete pamet chyb - Sporadická stáhnul jsem si chybové hlášky a našel: 17656 - 44F8 - Regulace počátku vstřiku - regulační odchylka 01314 - 0522 - Řídicí jednotka motoru - vadná//bez komunikace (CAN-Bus) - ŘJ nesprávná/chybně nakódovaná mohl by nějaký automehanik poradit? už jsem se ptal 2 kluků + ten co mi ty chby vyjel a nikdo neví :-( díky za jakoukoliv odpověď Hajmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 ad 1, at ti někdo nastaví vstřikovací čerpadlo na vagu, měl jsem to taky a po nastavení klid ad 2, prohlédnout kabeláž, popřípadě skusit nakódovat nebo vyzkoušet jinou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dol Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Dvakrát podobně se projevující závada. Poprvé opraveno výměnou vzduchové váhy, po asi 2letech výměnou regulačního ventilu turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.