Shaarky Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Lidičky, kdo máte zkušenosti s tímto vozem. Asi 1s po nastartování studeného motoru slyším takový krátký (400ms ), dosti zvláštní zvuk. Je těžké ho popsat, ale jakoby se přes trysky prohnalo spoustu benzínu, popř. jakoby nějaké čerpadlo chvilku "chlemstalo" kapalinu smíchanou se vzduchem (takové začeření). S autem nemám absolutně žádné problémy, jen mi to přijde divné a podezřelé (možná zbytečně, ale dříve jsem si toho nevšimnul ). Kdo máte stejný vůz / motor, slyšíte po nastartování podobný zvuk ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ty kráááso, sorry za OT, ale čím jsi ty MS měřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dělá Ti to pravidelně nebo jen někdy, Mně udělá občas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ty kráááso, sorry za OT, ale čím jsi ty MS měřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dělá Ti to pravidelně nebo jen někdy, Mně udělá občas..... Bohužel, u každého nastartování studeného motoru. Řeknu Vám, jste tady rychlí jak ******, čekal jsem první reakce tak za den/dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 JInak při 1.nastartování (jakoby po delší době) se mi auto taky chová divně. Motor se jakoby rozklepe, vyletí otáčky a mně to přijde, jak kdyby jelo na tři válce či co. Když už to nesnesu, tak prošlápnu plyn a srovná se to. Jinak když vypnu motor a nastartuju znovu, tak už to neudělá.m Taky nechápu, čím to...... Jo, mám 1.6-75Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechin Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 myslim ze to chrci kdyz startujes - mne to dela taky pouze kdyz je to studene - treba rano az se to zahreje uz to neudela nikdy, potom rano zase jo, rikali mi ze jeto starter asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Kucí, problémy stejný, každej říká, hodně dělá zas*aná klapka, ale jestli bude dělat i ten zvuk......Nějak mě to nevzrušuje.......Tak to neřeším, ještě počkej, snad na tohle téma juknou jiní borci a možná se to dozvíme, co to dělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jo, o tom startéru jsem už taky slyšel.....Doma mi leí fungl novej, ale jak říkám, dělá to je jednou za čas, tak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 NO, na startér bych to nesváděl, mám tam takřka nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Mne to delalo v zimne poradili mi at tam naleju ten pripravek z reklam do oleje tet si nepamatuju jak se jmenuje ale zaklad je ze to prestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 hmm, že by? No uvidíme, snad se tu otočí někdo chytřejší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jestli myslis ze je to blbost je na tobje ja mam jinou skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Jestli myslis ze je to blbost je na tobje ja mam jinou skusenost. Se hned nerozciluj, komentoval jsem AKU a akorat jsi byl o par vteřin rychlejší....vííííš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lidičky, kdo máte zkušenosti s tímto vozem. Asi 1s po nastartování studeného motoru slyším takový krátký (400ms ), dosti zvláštní zvuk. Je těžké ho popsat, ale jakoby se přes trysky prohnalo spoustu benzínu, popř. jakoby nějaké čerpadlo chvilku "chlemstalo" kapalinu smíchanou se vzduchem (takové začeření). S autem nemám absolutně žádné problémy, jen mi to přijde divné a podezřelé (možná zbytečně, ale dříve jsem si toho nevšimnul ).Kdo máte stejný vůz / motor, slyšíte po nastartování podobný zvuk ? Díky. Tak co, nikdo toto auto nemate? To mi nerikejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Mame Tohle mi to nedela, i kdyz zvuku slysim hafo. Co tam mas za olej? Blby je, ze se zvuky nedaj na tomhle foru taky ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Mame Tohle mi to nedela, i kdyz zvuku slysim hafo. Co tam mas za olej? Blby je, ze se zvuky nedaj na tomhle foru taky ukazat CASTROL TXT...od počátku. Mám podezření na startér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Juraj Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Tvoje auto som nevidel (nepocul) ale tento problem som mal a vyriesil mi ho mechanik u dealera skodovky. Problem je v systeme, akym je 1.6 pracuje. V pripade, ze startujes studeny motor (tvoj pripad), tak nemas nahriaty katalyzator na predpisanu teplotu (cca 400 stupnov C), co elektronika motoru vyhodnoti a vyfukove plyny (to nie je zart!) vrati cez ventil vo vyfukovom potruby spat do motor. priestoru. Aby to bolo este komplikovanejsie, tak z tychto plynov vznikaju kvapky vody ... pocujes dobre, do motora si Octavka "pridava" vodu! Je to dan za 99% ucinnost katalyzatora :-) Ako z tohto problemu von? Prve co mi mechanik urobil, bola jazda cca 10 min. v pasme otacok 5-6 tisic. Prepalilo to vyfuk a katalyzator, pred touto jazdou by som nepresiel ani emiskou... Dalsie doporucenie je pouzit/pouzivat benzin 98 oktanov. Mozem povedat, ze som to dodrzal a problem uz nemam. Pravdou je, ze tento motor je vysokootackovy, tak pokial jazdis kratke vzialenosti a podtoceny motor, vznikne tento problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Tvoje auto som nevidel (nepocul) ale tento problem som mal a vyriesil mi ho mechanik u dealera skodovky.Problem je v systeme, akym je 1.6 pracuje. V pripade, ze startujes studeny motor (tvoj pripad), tak nemas nahriaty katalyzator na predpisanu teplotu (cca 400 stupnov C), co elektronika motoru vyhodnoti a vyfukove plyny (to nie je zart!) vrati cez ventil vo vyfukovom potruby spat do motor. priestoru. Aby to bolo este komplikovanejsie, tak z tychto plynov vznikaju kvapky vody ... pocujes dobre, do motora si Octavka "pridava" vodu! Je to dan za 99% ucinnost katalyzatora :-) Ako z tohto problemu von? Prve co mi mechanik urobil, bola jazda cca 10 min. v pasme otacok 5-6 tisic. Prepalilo to vyfuk a katalyzator, pred touto jazdou by som nepresiel ani emiskou... Dalsie doporucenie je pouzit/pouzivat benzin 98 oktanov. Mozem povedat, ze som to dodrzal a problem uz nemam. Pravdou je, ze tento motor je vysokootackovy, tak pokial jazdis kratke vzialenosti a podtoceny motor, vznikne tento problem. Wow...zkusím. Ale do 98-ti Oktanů nejdu. Tankuji V-Power 95 a už tak je to až až A je pravda, že auto moc nehoním - v ranních a odpoledních špičkách to ani nejde. Vyzkouším a uvidím, moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 JInak při 1.nastartování (jakoby po delší době) se mi auto taky chová divně. Motor se jakoby rozklepe, vyletí otáčky a mně to přijde, jak kdyby jelo na tři válce či co. Když už to nesnesu, tak prošlápnu plyn a srovná se to. Jinak když vypnu motor a nastartuju znovu, tak už to neudělá.m Taky nechápu, čím to...... Jo, mám 1.6-75Kw Zname Lambda nova, klapka vycistena a dneska rano mi to studeny zase zdechlo. Vubec to neposloucha na mackani plynovyho pedalu, jak ma, po chvili se to srovna. U Tebe by to mohla byt jen zasrana klapka, ja ji mam bohuzel asi v prdeli. Ale furt mi je proste divny, ze to dela jen studeny a na VAGu vyjizdi lambda, i kdyz je nova. Vyfuk i s vlnovcem je po kontrole, ale proste tam naka duzna asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.