djnesty Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Ahoj Fabiaci.Jak tak koukám,tak mám asi podobný problém.Snad. Při zamykání auta ovládačem se mi uzamknou všechny dveře krom dveří u řidiče. Dveře u řidiče si musím uzamknout manuálně klíčem.Kontrolka centrálu ani nesvítí. Při odemykání je to zase stejné.Všechny dveře se mi odemknou a dveře u řidiče si musím odemknout manuálně.Pokoušel jsem se odpojit baterku a když je čudlík /dole/ Jako zamčený,tak při zapojení baterky zacně blikat,jako když vše zase funguje.Ale při pokusu o odemčení zůstane zase dole a odemknou se jen ostatní dveře Najde se prosím nějaký fabiašikula co mi dokáže trochu poradit? Moc děkuji za každou radu a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 co dráty v průchodce do dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bavo Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 mám teď stejnej problém...ale rada asi nebude,co? Na dráty ve dveřích bych to neviděl,spíš odešel pohon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Ja som mal odhnity pin v konektore stlpika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.