Přejít na obsah

djnesty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení djnesty

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Ahoj, mám problém s demontáží horního plastového krytu u kufru.Nesvítí mi horní brzdové (podélné) světlo a tak se tam potřebuju nějak dostat.Znáte někdo nějakou rychlou vychytávku? Fabia combi - elegance 2001. Děkuji za každou radu.
  2. Ahoj všici.Tak jsem zase zpět.Vyměnil jsem svíčky.Lambda která je za katalizátorem byla povolena,tak jsem jí dotáhl.To bylo to jediné co jsem uděla.Samozřejmě se nic nezměnilo.Ale jak jsem psal tak jsem to dal na VAG. Tady je výsledek.Nevíte co by to mohlo být? AG-COM verze: SVO 304.0 Číslo dílu: 047 906 033 C Díl a/nebo verze: 1,4l SIMOS3PA 00HSSJ4C Kódování: 00071 Další informace: TMBGB46Y223446780 SKZ7Z0A1214006 1 závad nalezeno. 17549 - evidence zatizeni - neverohodna hodnota P1141 - 35-10 - - - Sporadická
  3. Jasan,zajedu ke kolegovi a připojíme to na VAG a uvidíme.Je to nějaké divné,ale už mě to s..e!!! To auto už mě stálo v opravách 35 tisíc.No zkusím to a zase se ozvu.Moc děkuji za rady. To AQW znamená co prosím?
  4. no ale to nebyly cesty do práce to byla cesta do Dvora Králového do ZOO a cesty kolem a zase domu.Bydlím v Lounech
  5. na plnou jsem najel nejvíc 430 km
  6. Zdravím všechny. Mám problém.Poslední dobou mě auto vezme cca 12-13 /100.Mám 1,4 MPI 50kW asi. V techničáku je to psané :Druh vozidla > OA-M1-KO < , typ AQW < , max výkon 50 /5 000.Je to kombi elegant r.v 2001. Ta spotřeba je sice na courání do práce,která je cca 3 km a zpět.Sem tam nějaké ježdění do 30 km a zpět. No jednoduše,natankuju za 200kč a najedu cca 52km a to je fakt strop.Počítač mi ukáže při natankování 95km dojezd a při příjezdu z benzínky což je cca také 3km mi to ukáže 60 a pak se to vleče až mi to druhý den zase začne pípat 50km při nastartování a to je cesta do práce.V práci už mám po 3km 25 a než dojedu 3km domu tak tam mám10,někdy 5 km.Je to normální? Moc děkuji za každou odpověď.
  7. Ahoj Fabiaci.Jak tak koukám,tak mám asi podobný problém.Snad. Při zamykání auta ovládačem se mi uzamknou všechny dveře krom dveří u řidiče. Dveře u řidiče si musím uzamknout manuálně klíčem.Kontrolka centrálu ani nesvítí. Při odemykání je to zase stejné.Všechny dveře se mi odemknou a dveře u řidiče si musím odemknout manuálně.Pokoušel jsem se odpojit baterku a když je čudlík /dole/ Jako zamčený,tak při zapojení baterky zacně blikat,jako když vše zase funguje.Ale při pokusu o odemčení zůstane zase dole a odemknou se jen ostatní dveře Najde se prosím nějaký fabiašikula co mi dokáže trochu poradit? Moc děkuji za každou radu a odpověď.
  8. Zdarec FABIAŘI.Už jsem jednou psal,že mám problém ze servem.Koukal sem na hladinu kapaliny.PRÁZDNÁ!!! Dolil jsem,ale po týdnu znova prázdná.Tak sem znovu podstoupil cestu k baňce na kapalinu a zase dolil. Zajel sem na kanál a koukal sem kde mi to tak uniká.Kapalina totiž unikla vždy najednou a to z podprachovky která vede k čerpadlu. V servisu mi borec řekl že se musí vyměnit celej díl / celé čerpadlo,zánovní / cca s prací 10.000,- kč !!!!!!!! Prý pod tou prachovkou kde to asi teče,je nějaký díl který se nevyrábí a je nutno vyměnit to celé čerpadlo. Je to tak a nebo servis klame? Moc děkuji za každou odpověď
  9. Moc děkuji.A tam někde najdu i ty kabely co vedou k servu.Nebo někde tam? Nevím co s tím,žadná kontrolka mi nesvití.Mno podívám se tedy na ten olej,ale moc tomu nevěřím.Budu doufat. Může to prý být i pojistkou?
  10. Zdarec lidi.Tak jak to tady tady tak čtu,tak už nevím kde jsem Mám stejný problém.Před novým rokem jsem zjistil při vyjíždění z garáže,že mám mastnou skvrnu pod pravím kolem.Pak mi asi po dvou dnech přestal fungovat posilovač řízení. Vůbec nevím kde se olej do serva dolévá a kde se v autě nachazí nálevka /baňka/ na kontrolu a dolévání oleje serva.Můžete mi někdo poradit kde to v autě najdu? Moc děkuji za každou pomoc
×
×
  • Vytvořit nový...