katorz Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 (editace) Zdravím Vás, mám trochu zvláštní dotaz. Koupil jsem na netu kožené madlo a přišlo jako by na spodní straně rozříznuté (viz. foto). Můžete mi někdo potvrdit či vyvrátit, zda je to normální. Ještě než rozdělám půl auta. Zaplatil jsem skoro 700 Kč, tak bych byl rád, aby bylo madlo v pořádku, byť jde relativně o drobnost..... Děkuji za reakce Editováno: 11. Srpen 2010, autor: katorz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Nějak sešitý bejt musí. Tak to dole bude šev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Myslel jsem, že je obrázek dostatečně informativní, ale ještě jsem upřesnil o co mi jde a zakroužkoval. Šev poznám.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Toho sem si nevšiml, ale vypadá to jak proříznutý od nož. To tam bejt určitě nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 (editace) Ano je to čistý řez (nůž, žiletka), ale hlava mně nebere, jak je možné, že tohle pošlou..... nechápu to. Jen jsem se chtěl ujistit, jestli to nemá nějaký účel, ikdyž je to zřejmě blbost.... Pošlu to zpátky. Děkuju Editováno: 13. Srpen 2010, autor: katorz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Buď si toho nevšimneš a necháš si to nebo to svedou na tebe, žes to říznul při rozbalování. Ale voni prodali, takže maj prachy a tys zkončil. Dej pak vědět jak si dopadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Vidíš, to mě nenapadlo, že to můžou svést na pořezání při rozbalování. Nicméně obálku jsem trhal a je to na ní znát, tak.... Uvidím, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Vcelku úsměvná konverzace... :-) Ta dírka je tam protože když budeš chtít tu hlavici sundat, tak do te dírky vsunes sroubovak a odjistis - jinak to bohužel nejde... Ale to však pochopíš, až budeš sundavat tu starou... Doufám že už jsi jim ji neposlal zpět, protože bys mohl být trošku za " BLBCE"... Doufám že jsem pomohl. Zdravím a přeju hodně stěstí při montáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 presne tak, ja to taky kdysi menil a ta dirka (ten prorez) je tam schvalne, kdyz sundas tu plastovou buzirku co tam mas ted tak to v tech mistech (zespodu rucni brzdy) budes muset zapacit sroubovackem a pak to hezky ztahnes. A misto toho tam natahnes tuhle kozenou, a kdyby si ji nekdy chtel sundat tak ten prorez ti ukaze presne misto kam treba zastrcit sroubovak, je to tam proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 14. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 (editace) No, proto jsem se tady snažil dopátrat nějakého infa, jestli ten řez je nebo není kvůli montáži. To podezření jsem měl. Když k tomu nejsou žádné informace, víš prd. Až rozděláš "půl" auta, tak na to teprve přijdeš, jenže to může být pozdě...... Nejdřív jsem kontaktoval prodejce mailem a on mi ochotně vysvětlil o co jde, potvrdil Vaše postřehy, takže je vše v pořádku Děkuji PS: Teď, když jsem zjistil oč jde, se určitě nebudu pozastavovat nad úsměvností konverzace těch, co to uvidí prvně a budou tápat..... ale prostě poradím Editováno: 14. Srpen 2010, autor: katorz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 (editace) Panove a zapacit sroubovak kam?? dovnitr, dostrany?? nebo kam?? zkousim nejde, nechu zlomit nebo sprasit, diky. Tak uz to mam panove, nekdo tu pojistku ulomil pred tim nez sem se snazil ja, takze sem zjistil ze pacim zbytecne kamkoli, ale sundal sem ji, bude to tam drzet i tak, jen to asi necham svarit tu pojistku. Jinak pro ty co to potrebuji, sroubovak dovnitr a spodek sroubovaku jemne dopredu, proste prizvednout pojistku ktrea smeruje od podrucky smerem k radiu. Editováno: 30. Prosinec 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walda87 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Takže to vypadá že středovej panel s jumbo boxem rozdělávat nemusím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toliko Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 ...urcite pri vymene rukojeti Jumbo box demontovat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.