MichalProkop Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Zdravim vsechny. Mam fabii 1.2 40Kw r.v. 02 najeto 150 000 km zlobi motor. Za studena jede jak ma, na provozni teplotu je zahrata behem kilometru coz uz tohle je divne. Jakmile se zahreje prestava tahnout a otacky neprelezou nad 4tis. do kopce na 2 stupen nedocili ano 3tis. a ani na volnobeh nechce jit do otecek. Svicky, filtry jsou nove. Diagnostika vag-com nepise zadnou chybu. Koukal sem i na lambda sondu a podavaci cerpadlo, funguji. Cistil jsem skrtici klapku a porad nic. Prosim poradte, neda se s tim jezdit :-( Predem dekuji za kazdou radu Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Mam skoro to čo ty 1.2 40kW 2002 152tkm. Pozri sa či nemaš nahodou poškodenú tu bimetalovu klapku v airboxe(plastová hlava nad motorom). Či Ti náhodou nesaje len teplý vzduch od katalyzátora. Inak ja tiež pozorujem úbytok výkonu, ale nie určite taký ako popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalProkop Vloženo 19. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Tak uz jsem zjistil co tomu je. Sundal jsem hlavu a mam popraskane vyfukove ventily :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veliz Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 (editace) Hmm...Takže démon podpalování ventilů edit Malta: Veliz, pokud odpovídáš na předchozí příspěvek, tak nepoužívej tlačítko "odpovědět s citací", nýbrž níže tlačítko "Přidat odpověď". (citace odmazána) Editováno: 18. Listopad 2010, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.