Publikováno Srpen 16, 201015 r Měl jsem sedačky s bagem+vyhřev a vyměnil jsem je za faceliftové s bagem+vyhřev - u bagu konektor stejný, ale svítí kontrolka airbagu a dle vagu ukazuje boční airbagy. Navíc budu muset přepájet konektor na vyhřev, protože předface a face nepasuje. Nevíte někdo co s bagama??? Díky za rady!
Srpen 17, 201015 r Měl jsem sedačky s bagem+vyhřev a vyměnil jsem je za faceliftové s bagem+vyhřev - u bagu konektor stejný, ale svítí kontrolka airbagu a dle vagu ukazuje boční airbagy. Navíc budu muset přepájet konektor na vyhřev, protože předface a face nepasuje. Nevíte někdo co s bagama??? Díky za rady! Ahoj, nejsem odborník, ale někde ve fóru jsem zahlédl podobné téma. Pokud jsi po odpojení původních airbagů zapnul zapalování, tak elektronika zdetekovala jejich nepřítomnost a aktivovala varovnou signalizaci. Tato se nevypne ani po připojení airbagů zpět. Je třeba zajet do servisu a tento stav vymazat z řídící jednotky. Jak říkám, odpověď ber s rezervou, jak jsem nakoupil, tak prodávám
Srpen 17, 201015 r Dej aspoň číslo závady. Nebo se mrkni do VISu, co to píše, že tomu chybí... Měnil jsi i řídící jednotku airbagů?
Srpen 17, 201015 r Nepleteš si to trošu? KOnektory na výhřev sedí VŽDY - zelené konektory. na bagy jsou jiné - ty žluté konektory
Srpen 17, 201015 r Vida, to mě nenapadlo, že si mohl splést konektory... Jasně, na bagy jsou žluté a krom toho tam vedou jen dva dráty, kdežto na výhřevy myslím 4...
Září 28, 201014 r Autor Airbag svítí protože konektor v autě je - 6NO 972 571 a v sedačce je - 6X0 972 783 Máte někdo radu jak to vychytat??? Upraveno Září 30, 201014 r od pepohlud
Říjen 1, 201014 r Já jsem to řešil tak, že jsem si vzal konektory ze svých původních sedaček a vyměnil je na těch faceliftových. Nebo můžeš koupit nové konektory na hlavní kabeláž a vyměnit, jen si nejsem jistý, jestli neboudou potřeba i piny, ale to možná uvidíš při porovnání svorek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.