Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, lidičky ...

jsem jeden z těch, který odnesl včerejší večerní krupobitím na Libuší rozflákaným sklem a asi tak miliardou ďolíků na kapotě, střeše, blatnících, masce, zrcátkcáh a dveřích ... (takže skoro všude :D ) ... chtěl jsem se zeptat jak se postupuje v takových případech co se týče oprav ... kapota se vymění, plasty na masce a zrcátkách taky ... ale co střecha??? Používá se to reverzní kladivo??? To se ten člověk utluče ... mám tam minimálně 120-150 ďolíků a ďolíčků ... a kolik to asi tak může stát, přibližně ... aby mě v pojišťovně nentáhli ....

Dále jsem se chtěl zeptat jak to funguje s dálniční známkou ... dostala přímej zásah a je pod ní asi tak 20cm pavouk ... dá se to sloupnout a použít nebo mi to někde vymění ???

Děkuji :-)

Ahoj tak já to mám taky, dneska to jedu řešit do jednoho servisu kde to taky vytahujou. Takže večer napíšu jak jsem dopadl. Ten chlap se na to podívá a uvidí se.

Zdravím, lidičky ...

jsem jeden z těch, který odnesl včerejší večerní krupobitím na Libuší rozflákaným sklem a asi tak miliardou ďolíků na kapotě, střeše, blatnících, masce, zrcátkcáh a dveřích ... (takže skoro všude :D ) ... chtěl jsem se zeptat jak se postupuje v takových případech co se týče oprav ... kapota se vymění, plasty na masce a zrcátkách taky ... ale co střecha??? Používá se to reverzní kladivo??? To se ten člověk utluče ... mám tam minimálně 120-150 ďolíků a ďolíčků ... a kolik to asi tak může stát, přibližně ... aby mě v pojišťovně nentáhli ....

Dále jsem se chtěl zeptat jak to funguje s dálniční známkou ... dostala přímej zásah a je pod ní asi tak 20cm pavouk ... dá se to sloupnout a použít nebo mi to někde vymění ???

Děkuji :-)

Muj cernej Sup, potlucenej lak od krup a celnio sklo cca 120 - 150 000. :-(

dálnička se nechá vyměnit ;) jináč tady si taky můžeš napsat o ceny http://www.krupobiti...id=48&Itemid=56

mistr osobne z techto stranek byl u me a delal mi auto je to machr doporucuji (nemusel jsem vubec nic delat s patejma dverma )

Tak jsem to byl předběžně ukázat a mám to pro pojištovnu za 14 klacků. Tak zítra to jdu potvrdit a pak snad už to bude hotový, dělá to do druhého dne aspon myslim.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.