kstehno Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 OK díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Díky za info, každopádně koukám kolik věcí se dá jen dokódovat u někoho šikovnýho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sucof Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Ahoj, chci se zeptat kdo by uměl aktivovat asistenta rozjedu do kopce u Yeti 1,4 09/2011 tedy poku dto jde a je z Prahy, nebo okolí. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Pokud to není 4x4 nebo auto nemá PLA 1.5 tak bohužel to jen aktivovat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 V 17. 8. 2010 at 20:31, zzap napsal: Tak toho lutovat nemusis... je to uplna blbost podla mna... skusal som to a noha na brzde je ovela lepsi pomocnik... tesim sa ale na zimu az vyskusam elektronicku uzavierku diferencialu (sucast offroad rezimu), na to som zvedavy... Inak ano, asistent rozjazdu do kopca je super vec... sice stary prispevek ale musim se smat,toto muze napsat jenom ten kdo o tom nema vubec paru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixel101 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Je tu nikdo z Brna kdo by uměl aktivovat asistent rozjezdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmmik Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj všem, koukám, že tu řešíte něco co mne zajímá. Mám supa combi 2 4x4 DSG a toto auto již z výroby má HHC. Stala se mi taková věc. Po nějaké době přestal fungovat HHC, než jsem si toho všiml, uběhlo dost času nejezdil jsem s tím autem jen já a ne vždy se člověk rozjíždí do kopce. Auto nehlásí žádnou chybu (hlášku na přístrojovce a ani v kódech na diagnostice) ABS funguje, při smyku přibržďuje ESP mě při "smyku" opět drží v lajně při zatáčení se mi natáčí světla při nastartování se mi prokontrolují světla dle gyroskopu HHC dle napíchnutí diagnostiky u tuningáře ukázalo že je zapnutý výsledek... nedrží auto v kopci při rozjezdu. Napadá někoho co by mohlo být v čudu? Čidlo náklonu auta? Auto nehlásí žádnou chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Mořná zadní brzdy v čudu? Já si aktivoval HHC sám přes Caristu a byla tam možnost 3 voleb v délce trvání HHC, ta nejkratší doba byla možná také skoro neznatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.