Pepa007 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ak maš RJ motora 03E 906 033 AB tak ako som už pisal, je to pin 47.potom nemaš prechod do motoroveho priestoru taky ako dal obrazok Jakr ale takyto zakružkovany je T11a podla starej schemy. tam to maš zapojene? Ano tak jsem to myslel. Je to pin 10 v tomto bílém konektoru. Ať Koldo řekne kde to má. Jakrův obrázek byl z MR2005 a výš. ..kurna MOJ obrazok MOJ MOJ MOJ peace Ahoj Ano natisickrát se ti omlouvám. Byl to tvůj obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ale ved pohoda, nič sa nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarod Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 profor, vedel by si mi napisat rozmer toho pinu co ide do konektora T11a, myslim tym rozmer plosky kontaktu. Dnes sa mi to uz dufam podari zohnat, skusobne som si vyskusal sa dostat k tomu konektoru zo spodu a celkom to ide. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 kokso skusim sa k tomu cez den nejak dostat, ak nie až v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no mam tu jeden konektor: dlhý je 23mm (od uchytenia kablu po samotny koniec) jazyček ma 8,5mm a široky je necele 2mm časť kde su tie dva fixačne jazyčky ma 5,5mm nemam ho odfoteny ps som ti ho mohol kludne poslať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarod Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 vdaka, zaslal som ti sukromnu spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Ahojte, chcem si kupit fabku combi 1.4 rv 2007 nieje tam tempomat.. Kolko by stalo keby chcem tam domontovat? praca + material ? a este kontrolka je na palubke standardne.. nebude treba domontovat kontorlku alebo vymenit palubku? dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Caute, je tu niekto sikovny z okolia BA kto by zvladol montaz tempomatu do O2 r.v.2005 vratane dodavky materialu/nakodovania za rozumny peniaz? Pripadne mi dajte kontakt ak o niekom viete, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolaps Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ahojte pridam sa aj ja, fabia 2003 1,2 htp 40kW elektricke okna palubny pocitac. je mozne na toto nalepit tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Longer377 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Zdravím, chci se zeptat zda někdo z vás ví zda je možné namontovat tempomat do Fábie 1.9 Tdi 74kw rv. 02, Comfort, El. přední okna, Centrální zamykání (bez dálky).. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Ano lze. Problém by mohl být pokud bys tam měl jednotku centrální elektriky 6Q2......,ale vzhledem k tomu, že máš el okna tam zcela jistě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Longer377 Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Děkuji za odpověd. A stačí teda koupit páčku a upravit to v ŘJ? Případně je tady někdo z plzně nebo okolí kdo by to v ŘJ upravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Ahoj, mám 1,4 MPI 44kw, mám Classic a řídící jednotka je mi jasná. Teď mi jde o motor, někdo tu psal, že na 44kw to není dobrý nápad. Takže, šel by tam namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 určitě šel, já jsem ho tam měl.. jen musíš počítat s tím, že ztrácí dech do kopce, pokud máš zařazenou vyšší rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 S tím počítám, do kopce je to s tou 44kw opravdu někdy až tragický..ale na rovinky, dálnice, rychl.silnice se hodí. Tak to je paráda, že tam jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 akorát bacha na tu BSG no.. já jsem měl i v classicu 6Q1, takže mi šel bez shánění nové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdil.dav Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Soviska: Co to v takovym origo servisu stoji? Mě řekli cenu kolem 7.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 kolegové tady z fora to dělají i s materiálem za cca 1700,- Za předpokladu, že není třeba měnit BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbiktk Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 (editace) Na koho se můžu obrátit s montáží tempomatu komplet i s materiálem? Fabia 1 1.4tdi 51kw, centrál na klíč, okna v elektrice. Pohybuji se v místech Vyškov, Brno, Praha, Plzeň. Tempomat by se mi na dálnici opravdu hodil. Editováno: 25. Březen 2015, autor: turbiktk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Třeba Rolbař (Praha), anebo jeho kolega Vaša (Prostějov). http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbiktk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Díky, cena je dobrá. Asi se tam domluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.