5icz Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Mam na sportcontact5 najeto 30.000 km a zadne sjizdeni do pily jako na dunlopech nepozoruju jo a spotreba oproti dunlopum je o par deci nizsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ja mam ma mojom S2 103kW sedan continetalcontisport 5 225/45 R17 Y. Predchadzajuci majitel na nich najazdil cca caz 60 tis. km (mozno aj viac) Ja som bol dnes v servise kedze auto vydavalo od prednej napravy huhlave zvuky (hu hu hu ) s tym ze mam vadne nejake lozisko. ale povedali mi ze loziska su ok (nie su pocut) ale na 3 pneu je z vnutornej strany pila. a ze ten huhlavy zvuk teda urcite robia pneu... Moze to byt tak? mozu mat zle pneu aj takyto huhlavy zvukovy prejav? (je to viac pocut pri nizsich rochlostiach) dezen je max 2 mozno viac mm. Som myslel ze na nich spravim este sezonu ale uz asi neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ano, me to delaly dunlopy tak, ze jsem je musel vyhodit a to mely vzorku jeste dost. Da se tomu predejit tak, ze se pneumatiky prohazuji krizem nejelep po kazdych ujetych 10tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 ano muzou to delat pneu... udelali se mi jednou od brzdneni plodky na zimnich pneu... pri dalsi sezone jsem dal predni s ploskami dozadu a nestacil se divit... po vymene pneu vse ok... bylo to na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 ahoj pánové, na konci záruky mi začla hučet zadní náprava.....vyjádření servisu je, špatné zadní gumy. Bla bla povídačky, že za to mohou české silnice, že tam jezdím v kombíku většinou sám atd......aktuálně Dunlop SP Sport Fastresponse najeto cca 55tkm......což jak tak čtu není špatné :-) vzorek min 4mm ještě.....máte tip na nové obutí? Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 zdar, tyhle gumy se opravdu nepovedly, mě dělaly to samé ve 47, koupil jsem Conti5 a bez problému, tiichoučko, najeto dalších 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 To zni dobre...i kdyz o continentalech mi ve skodovce tvrdili, ze jsou tvrdsi a budou na to nachylnejsi ale neni nad realnou zkusenost..... Ty dunlopy co se tyka jizdnich vlastnosti hodnotim pozitivne, ale az na tu pilu.... Premyslim jestli vzit vsechny 4 a nebo jen dve na zadek co huci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.