Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Ja mam ma mojom S2 103kW sedan continetalcontisport 5 225/45 R17 Y. Predchadzajuci majitel na nich najazdil cca caz 60 tis. km (mozno aj viac)

Ja som bol dnes v servise kedze auto vydavalo od prednej napravy huhlave zvuky (hu hu hu :) ) s tym ze mam vadne nejake lozisko. ale povedali mi ze loziska su ok

(nie su pocut) ale na 3 pneu je z vnutornej strany pila. a ze ten huhlavy zvuk teda urcite robia pneu... Moze to byt tak? mozu mat zle pneu aj takyto huhlavy zvukovy prejav?

(je to viac pocut pri nizsich rochlostiach) dezen je max 2 mozno viac mm. Som myslel ze na nich spravim este sezonu ale uz asi neee :)

Vloženo

Ano, me to delaly dunlopy tak, ze jsem je musel vyhodit a to mely vzorku jeste dost. Da se tomu predejit tak, ze se pneumatiky prohazuji krizem nejelep po kazdych ujetych 10tis km.

Vloženo

ano muzou to delat pneu... udelali se mi jednou od brzdneni plodky na zimnich pneu... pri dalsi sezone jsem dal predni s ploskami dozadu a nestacil se divit... po vymene pneu vse ok... bylo to na O1

• o 4 měsíce později...
Vloženo

ahoj pánové, na konci záruky mi začla hučet zadní náprava.....vyjádření servisu je, špatné zadní gumy. Bla bla povídačky, že za to mohou české silnice, že tam jezdím v kombíku většinou sám atd......aktuálně  Dunlop SP Sport Fastresponse  najeto cca 55tkm......což jak tak čtu není špatné :-) vzorek min 4mm ještě.....máte tip na nové obutí? Díky....

Vloženo

To zni dobre...i kdyz o continentalech mi ve skodovce tvrdili, ze jsou tvrdsi a budou na to nachylnejsi :) ale neni nad realnou zkusenost.....

Ty dunlopy co se tyka jizdnich vlastnosti hodnotim pozitivne, ale az na tu pilu.... Premyslim jestli vzit vsechny 4 a nebo jen dve na zadek co huci....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...