Přejít na obsah

Spojka 1.8T 110 kW

Freddy

Doporučené příspěvky

Protože mi občas proklouzne při plném kotli III., tak jsem se už byl informovat, co ta sranda bude případně stát. Údajně spojková sada vyjde na +/- 5500 Kč, ale podle mého servisáka je stejně skoro vždycky potřeba vyměnit i setrvák, a tam je to prý okolo 11tKč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože mi občas proklouzne při plném kotli III., tak jsem se už byl informovat, co ta sranda bude případně stát. Údajně spojková sada vyjde na +/- 5500 Kč, ale podle mého servisáka je stejně skoro vždycky potřeba vyměnit i setrvák, a tam je to prý okolo 11tKč.

Ty s tim setrvakem si delas ze me srandu ne? Ten by mel na aute ,kord na skodovce vydrzet celou zivotnost motoru,coz muze byt az 1000 000 km,teda pokud nejezdis jak hovado a ,,negumujes´´

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy...

Odkaz ke komentáři

Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy...

tak tu mas nejake odkazy na SK ...

http://obchod.autokelly.sk/

http://www.elitecat.sk/CarSelection.aspx

http://www.petroaspol.sk/suc.php

Odkaz ke komentáři

díky :) a nevíš konkrétně jaká spojka mi tam patří? Prý objednali prve podle motorizace a roku výroby nějakou od svého dodavatele a přišla nějaká co tam nepasovala. Že byla moc velká a měpa patřit před setrvačník, ale mám tam prý nějakou která je uvnitř setrvačníku. Podle nich v SK nesehnatelná (pochybuju, 1.8T je docela běžný motor... jako všechny). Nejsem mechanik, tak jen papouškuju co mi povedali...

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

houby atip, je to dvouhmotnostní o pruměru 225 nebo 228, mam doma použitelnou celou sadu i se strevákem i přítlačákem a potřebuju se toho zbavit

Zdravím ,mám dotaz zda jste tu spojku už prodal?Jestli ne ,tak zakolik byste mě ji nechal?Já ted zrovna taky potřebuji vyměnit.Tom 1.8T 737 25 21 48Děkuji za odpověd

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...