Freddy Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ahoj všem Potřeboval bych poradit co s tim mam delat U Oktavie 1.8 T r.v.99 mi do kopce klouze spojka.Nevíte co s tím.Dá se nekde seřidit. Auto ma najeto 130 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ahoj všemPotřeboval bych poradit co s tim mam delat U Oktavie 1.8 T r.v.99 mi do kopce klouze spojka.Nevíte co s tím.Dá se nekde seřidit. Auto ma najeto 130 000 km U koncernu vw ,skoda ,audi a seat se spojka seridi samo.Ma to spoj.hydrauliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 nevite nekdo kolik stoji spojka a nejaky internetovy obchod z nahradnima dilama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Protože mi občas proklouzne při plném kotli III., tak jsem se už byl informovat, co ta sranda bude případně stát. Údajně spojková sada vyjde na +/- 5500 Kč, ale podle mého servisáka je stejně skoro vždycky potřeba vyměnit i setrvák, a tam je to prý okolo 11tKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Protože mi občas proklouzne při plném kotli III., tak jsem se už byl informovat, co ta sranda bude případně stát. Údajně spojková sada vyjde na +/- 5500 Kč, ale podle mého servisáka je stejně skoro vždycky potřeba vyměnit i setrvák, a tam je to prý okolo 11tKč. Ty s tim setrvakem si delas ze me srandu ne? Ten by mel na aute ,kord na skodovce vydrzet celou zivotnost motoru,coz muze byt az 1000 000 km,teda pokud nejezdis jak hovado a ,,negumujes´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jak jsem nakoupil, tak prodávám ... Jen nevím, jestli formulace "kór na škodovce" je ta správná tak, jak to myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Jak poznám jaký průměr lamely ma byt na mojem motoru 1.8 T 110 kw typ AGU r.v.99 Prý se delaji dva typy spojky na tenhle obsah motoru a kazda ma jiny průmer Editováno: 17. Březen 2008, autor: Freddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dušan 20VTurbo Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 obnovim to tu. Potreboval bych vyse uvedenou otazku. Jak poznam jaky mam prumer spojky kdyz mam AGU motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dušan 20VTurbo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Tak si odpovim sam, kdyby to nekdo potreboval vedet tak dle VIN karoserie se uvadize do cisla karoserie 425500 je spojka prumer 220mm a od 425501 je spojka 225mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nevite nekdo kolik stoji spojka a nejaky internetovy obchod z nahradnima dilama. Zkus vrchniho dodavatelo ND na foru. Kontakt: Petr Skoupil (Sebo) <info@sebo-autodily.cz> Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj, stala se mi nemilá věc že mi na dovolené na slovensku odešla spojka. Mám Octu I 1.8T 110kW, rok 99. V servise mi řekli, že mám nějakou atipickou spojku, že je malinká uvnitř setrvačníku a že takovou ani neumějí sehnat, tak že jí musí objednat z čech. Navíc za výměnu chtějí 100 éček. V čechách jsem to měl v pohodě před pár lety měněné za 4000,- komplet, z toho práce necelá tisícovka. Chtěl jsem se zeptat, nevíte jaká spojka mi tam patří, případně nějaké alternativy? Nabídli mi z čech spojku valeo za 160eur, ale to mi přijde nějak málo. Našel jsme jí jen dráž, tak mi to přijde nějaké podezřelé. A co našli tady na slovensku levnější starline, tak ta je prý velká že mi tam nevleze (přitom mám pocit že tu jsem tam i měl). Bojim se jestli mě jen nenatahují, potřebuju odjet a už mě napadlo objednat si jí raději sám znetu a dovezt jim to. Ale potřebuju poradit, jaký tip, případně konkrétně jakou z obchodu tam dát? Budu vděčný za všechny rady i odkazy na eshopy... tak tu mas nejake odkazy na SK ... http://obchod.autokelly.sk/ http://www.elitecat.sk/CarSelection.aspx http://www.petroaspol.sk/suc.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 tak tu mas nejake odkazy na SK ... http://obchod.autokelly.sk/ http://www.elitecat.sk/CarSelection.aspx http://www.petroaspol.sk/suc.php díky a nevíš konkrétně jaká spojka mi tam patří? Prý objednali prve podle motorizace a roku výroby nějakou od svého dodavatele a přišla nějaká co tam nepasovala. Že byla moc velká a měpa patřit před setrvačník, ale mám tam prý nějakou která je uvnitř setrvačníku. Podle nich v SK nesehnatelná (pochybuju, 1.8T je docela běžný motor... jako všechny). Nejsem mechanik, tak jen papouškuju co mi povedali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 houby atip, je to dvouhmotnostní o pruměru 225 nebo 228, mam doma použitelnou celou sadu i se strevákem i přítlačákem a potřebuju se toho zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomisekSokolik Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Mam podobny problem u stejne motorizace jen r.v. 97 - 98 1U Pruměr udajně 225mm. Potrebuji vědět přesně jakou a v servisi mi nabidli pouze lamelu a jeste za 6500,- Za radu a odkaz budu vděčny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom 1.8T Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 houby atip, je to dvouhmotnostní o pruměru 225 nebo 228, mam doma použitelnou celou sadu i se strevákem i přítlačákem a potřebuju se toho zbavit Zdravím ,mám dotaz zda jste tu spojku už prodal?Jestli ne ,tak zakolik byste mě ji nechal?Já ted zrovna taky potřebuji vyměnit.Tom 1.8T 737 25 21 48Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.