tomi28062005 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Zdravím Vás ve spolek, prosím chtěl bych se touto cestou Vás odborníků, kteří na tomto fóru přinášejí jen a jen velice zajímavé poznatky, náměty rady včetně pomoci na mou zjištěnou závadu. Na madle dveří u řidiče je kromě elektrického ovládání oken i autopmatické zamknutí či odemknutí vozu zevnitř automobilu, jenže ani jeden z těch dvou ovladačů mi nesvítí a nevím jak se dostat ke kontaktu či žárovce, diodě daných ovladačů, pokud je problém tedy jen v osvětlení, jinak musím podotknout, že funkce těchto ovladačů je stoprocentní,ale hold nejsou podsvíceny, v minulosti byly, ale nyní již nejsou podsvíceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 když vyndáš ten kousek madla, tak zespoda drží ovladač 3 šroubky a po vyndání těchto šroubků ti zůstane ovladač v ruce. tam jsou malinkatý šroubečky, ty povolíš a máš rozebraný ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 este doplnim ze su tam ledky a teda je malo pravdepodobne ze by sa vypalili, skor vycistit kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28062005 Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ještě tak vědět jak mám sundat to madlo na dveřích a je to, Jak píšeš jsou tam ledky, tak čím pak to potom může být,že to nesvítí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Já bych to hádal na přelomený drát v průchodce dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.