Publikováno Srpen 19, 201015 r zdravim chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s výfuky od laityng a s policisty? koupil jsem si výfuk na 1.2 40 kw mou fabku tak uvidime..
Srpen 19, 201015 r Tak vyfuk laityng jsem měl kdysi na felině-měl pěkny zvuk,nebyl nějak extra hlučny takže v pohodě.K těm policajtum parkrat mne zastavili koukli i na vyfuk,řekli že je pěkny a fičel jsem dal.Samozřejmně že vyfuk nema atest,tudiž neni schvalen pro provoz na pozemnich komunikacich.Prostě zaleži na koho při kontrole naraziš,pokud ti budou chtit na autě mermomoci něco najit tak prostě najdou...
Srpen 19, 201015 r Autor jj ja sem zase cetl ze jako nema zadne problemy s policajty a ze splnuje normy i když nema atest no nic snad to pujde Upraveno Srpen 21, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Srpen 20, 201015 r Autor tak to je super, taky za par mesicu pujdu tak doufám že v poho.) Upraveno Srpen 21, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.