FREDIE012 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 zdravim chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s výfuky od laityng a s policisty? koupil jsem si výfuk na 1.2 40 kw mou fabku tak uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Tak vyfuk laityng jsem měl kdysi na felině-měl pěkny zvuk,nebyl nějak extra hlučny takže v pohodě.K těm policajtum parkrat mne zastavili koukli i na vyfuk,řekli že je pěkny a fičel jsem dal.Samozřejmně že vyfuk nema atest,tudiž neni schvalen pro provoz na pozemnich komunikacich.Prostě zaleži na koho při kontrole naraziš,pokud ti budou chtit na autě mermomoci něco najit tak prostě najdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDIE012 Vloženo 19. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 (editace) jj ja sem zase cetl ze jako nema zadne problemy s policajty a ze splnuje normy i když nema atest no nic snad to pujde Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 V útery jsem prošel s Laytingem technickou a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDIE012 Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 (editace) tak to je super, taky za par mesicu pujdu tak doufám že v poho.) Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.