Přejít na obsah

Klíče na DO

Burtablajs

Doporučené příspěvky

Mimochodem, jen takový nový zjištění, co možná někoho potěší...rozdíl mezi frekvencí 433 MHz a 434 MHz žádnej neni.  :D  Jsou to ty samý dálky, kdo má napsáno 433 MHz půjde mu i 434 MHz. Radujme se.  -_-

Takže když koupíš sadu zámků s vystřelovacíma klíčema na frekvenci 434 za 1800,- a dáš to do kokty, třeba 2000, tak to jako bude fachat jo?, jen nakodovat imo sladit dálku a v poho jo? žádný předělávání komfortu, nic? to je nějakej povedenej tlach ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, jen takový nový zjištění, co možná někoho potěší...rozdíl mezi frekvencí 433 MHz a 434 MHz žádnej neni. :D Jsou to ty samý dálky, kdo má napsáno 433 MHz půjde mu i 434 MHz. Radujme se. -_-

a ty to máš odzkoušený ?¨

budeš asi první komu to bude fungovat

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

chci se zeptat,mám starý klíče a někdy když chcu nastartovat a jet tak se mi někdy stane že mi nastartuje,hned zhasne,a na palubovce blíká imbilizer,vypnu klíčky zapnu znova a je ok,,stalo se mi asi 5x během 2měsícu,vag píše :klíče,slabý signál

chcu předělávat na 3gen a budu brát vystřelováky,,proto se ptám jestli nové klíče bude třeba rozebrat a dát tam ten maličký váleček (immo) ze stávajících klíčků(starých) anebo stačí nakódovat bez jakéhokoli přendávání toho 'válečku immo ze starých klíčů'

pokud ne,je můj problém vyřešen,

díky za info

Editováno: , autor: toncek
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Oct I. 2/2000 TDI - koupil jsem minulý týden

Jeden klíč dělá co má, druhý nic. Vytáhli ten druhý z obálky jako že byl doma, ale nedělá nic.

Dal jsem mu novou baterku nic.

Na VAGu jsme ho rozchodili, nastartuje, ovšem nerozchodili jsme dálku a alarm, tj. odemču s ním, dokkonce nastartuji ale auto řve.

VAG mlčí, nic def. neukazuje.

Klíče jsou dost jeté za ty leta, přemýšlím o výměně obou.

Bojím se že mi spadne někde a rozsype se např.

CO MI PORADITE? Mam koupit set nový (2 klíče + 4 zámky), nebo jen 2 nové klíče?

Štítek mám.

S radou prosím připojte KDE to mám koupit.

Byl jsem v auto salonu Škoda Velká Bíteš a klíč předek s kovem 1200 bez dph a dálka dvoutlač. 2300 + dph za jeden klíč tedy 3500 kč tak jsem jim popřál hodně blbů co u nich budou nakupovat - ale zatím nevím co podniknu. 7litrů za 2 klíče mi nepřipadne normální. Comments?

díky

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

No 3gen dělat nebudu.

Chápu, že se prvotně musí koupit klíče od výrobce nové, jasně.

dotaz zněl když koupím od někoho z vás sadu (2 klíče + 4 zámky)

a na VAGu mi to pořeší někdo....tak mám či nemám vystaráno?

Je v tom ještě nějaký problém ?

díky

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Potřebuji poradit,k autu jsem dostal bohužel jenom jeden kliček,(žádný štítek s heslem k imo nemam) chci pořídit druhy "vystřelovák" tak mám 2tlačítkový DO 343mhz.

Mohu koupit jak "čistý" nepoužitý nový kliček nebo i použitý. Každý klíček má svůj jedinečný kod? Pokud ne tak nechapu jak se nastavý ten čistý klíček :( pak už jenom přes vag naučit komfortku ten nový klíček otvíraní i imobilizér? A bude umět odemikat i odblokovat imo??

Díky za vysvětlení - asi to nebude tak jednoduchy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...