Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mimochodem, jen takový nový zjištění, co možná někoho potěší...rozdíl mezi frekvencí 433 MHz a 434 MHz žádnej neni.  :D  Jsou to ty samý dálky, kdo má napsáno 433 MHz půjde mu i 434 MHz. Radujme se.  -_-

Takže když koupíš sadu zámků s vystřelovacíma klíčema na frekvenci 434 za 1800,- a dáš to do kokty, třeba 2000, tak to jako bude fachat jo?, jen nakodovat imo sladit dálku a v poho jo? žádný předělávání komfortu, nic? to je nějakej povedenej tlach ne?

Vloženo
Mimochodem, jen takový nový zjištění, co možná někoho potěší...rozdíl mezi frekvencí 433 MHz a 434 MHz žádnej neni. :D Jsou to ty samý dálky, kdo má napsáno 433 MHz půjde mu i 434 MHz. Radujme se. -_-

a ty to máš odzkoušený ?¨

budeš asi první komu to bude fungovat

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

chci se zeptat,mám starý klíče a někdy když chcu nastartovat a jet tak se mi někdy stane že mi nastartuje,hned zhasne,a na palubovce blíká imbilizer,vypnu klíčky zapnu znova a je ok,,stalo se mi asi 5x během 2měsícu,vag píše :klíče,slabý signál

chcu předělávat na 3gen a budu brát vystřelováky,,proto se ptám jestli nové klíče bude třeba rozebrat a dát tam ten maličký váleček (immo) ze stávajících klíčků(starých) anebo stačí nakódovat bez jakéhokoli přendávání toho 'válečku immo ze starých klíčů'

pokud ne,je můj problém vyřešen,

díky za info

Editováno: , autor: toncek
Vloženo

asi máš špatnej kontakr na cívce

pokud předěláš na 3g tak budeš potřebovat i chip 3g takže starej nech kde je

k novým budíkům nakóduješ (přispůsobíš) nové klíče

Vloženo

chápu dobře že v nových kličích by měl být "budeš potřebovat i chip 3g"

asi máš špatnej kontakr na cívce-netuším na ktere,ale ..uj s tím,vyřeší to nové klíče

díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Oct I. 2/2000 TDI - koupil jsem minulý týden

Jeden klíč dělá co má, druhý nic. Vytáhli ten druhý z obálky jako že byl doma, ale nedělá nic.

Dal jsem mu novou baterku nic.

Na VAGu jsme ho rozchodili, nastartuje, ovšem nerozchodili jsme dálku a alarm, tj. odemču s ním, dokkonce nastartuji ale auto řve.

VAG mlčí, nic def. neukazuje.

Klíče jsou dost jeté za ty leta, přemýšlím o výměně obou.

Bojím se že mi spadne někde a rozsype se např.

CO MI PORADITE? Mam koupit set nový (2 klíče + 4 zámky), nebo jen 2 nové klíče?

Štítek mám.

S radou prosím připojte KDE to mám koupit.

Byl jsem v auto salonu Škoda Velká Bíteš a klíč předek s kovem 1200 bez dph a dálka dvoutlač. 2300 + dph za jeden klíč tedy 3500 kč tak jsem jim popřál hodně blbů co u nich budou nakupovat - ale zatím nevím co podniknu. 7litrů za 2 klíče mi nepřipadne normální. Comments?

díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

No 3gen dělat nebudu.

Chápu, že se prvotně musí koupit klíče od výrobce nové, jasně.

dotaz zněl když koupím od někoho z vás sadu (2 klíče + 4 zámky)

a na VAGu mi to pořeší někdo....tak mám či nemám vystaráno?

Je v tom ještě nějaký problém ?

díky

• o 2 roky později...
Vloženo

Potřebuji poradit,k autu jsem dostal bohužel jenom jeden kliček,(žádný štítek s heslem k imo nemam) chci pořídit druhy "vystřelovák" tak mám 2tlačítkový DO 343mhz.

Mohu koupit jak "čistý" nepoužitý nový kliček nebo i použitý. Každý klíček má svůj jedinečný kod? Pokud ne tak nechapu jak se nastavý ten čistý klíček :( pak už jenom přes vag naučit komfortku ten nový klíček otvíraní i imobilizér? A bude umět odemikat i odblokovat imo??

Díky za vysvětlení - asi to nebude tak jednoduchy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...