shotik Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Jen info a upozorneni . V minulem tydnu jsem se stal obeti odcizeni airbagu ridice. Sli pres sklo ridice , jinak nic neposkozeno volant zustal cely bez jedineho skrabance ani nic v interieru neposkozeno. Stalos e ve Kbelech . V letnanech a Proseku pry bezna zalezitos. Kolega uz byl take obet. Jeho soused hned dvakrat. V mem pripade se jednalo o volant z Fabie 2 RS, mozna kdyby tam byl obyc 4rameno tak se na to vyprdnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 profici, jdou na jisto. Usekavat ruce na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 to shotik: Sviňáci! Zase ale lepší jen bag, než celý auto. Je vidět že jde fakt o profíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) ver mi ze jen bag je ok... ja naposled kdyz jsem byl vyjimecne sluzebnim autem doma tak mi ho v noci vybrali - obyc OIIFL a vysledek - ukradeny bag ridice, bagy ze sloupku, rezerva, orig.naradi, mezipodlaha kufru, roleta kufru a hlavove operky jo a lokalita, Letnany - prostredek sidliste v osvetlenem stedu ulice... Editováno: 24. Srpen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 no tak to je jeste v pohode tvoji situaci bych nerad zazil:/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 tak aspon ze to bylo sluzebni a ne zadne moje auticko ale i tak ten airbag zamrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 a jak se ty branis v letnanech ? asi garazicka nebo placeny hlidany co? u nas nic takoveho neni skoda no:/ jinak bag sem uz sehnal za kransou cenovku i s kablikem kterej nebdu muset predelavat tak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 tada koukam jeste ze babicka uz v Letnanech nebydli, to by jsem zadne navstevy neprovadel, bydlela naproti AVII. A nebo jsme meli kliku, kdyz jsme tam jezdili tatkovou Satinkou (OII). Fuuj tajbl, to by jsem se po... kdyby se mi to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 no v Letnanech mam garaz, dneska jsem prijel rano asi ve 4 domu a rikal jsem si, ze uz na to seru a do garaze to nedam... a vysledek, lupnute radio Sony a zapomenuta navigace na sedacce... omartinek: to si delas srandu? Kde proti Avii? Ja bydlim taky tam v Letovsky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 to je dobrej pech teda jendou to nedat do garaze a hned je to fuc. i kdyz proste co je videt to berou no . tak to proste je . ja jendou zapomel na sedacce penezenku s 18000kc a telefon . zustalot o tam asi 2 hodiny az pak sem shanel telefon tak sem si vzpomel. no rychlejc sem snad nebezel a mel sem slusnej nabeh na infarkt . nastesti to tam zustalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 (editace) no v Letnanech mam garaz, dneska jsem prijel rano asi ve 4 domu a rikal jsem si, ze uz na to seru a do garaze to nedam... a vysledek, lupnute radio Sony a zapomenuta navigace na sedacce... omartinek: to si delas srandu? Kde proti Avii? Ja bydlim taky tam v Letovsky :-D ty vole Ozi, ty maš pech. Editováno: 25. Srpen 2010, autor: omartinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 mno moje blbost, mohl jsem to dat do garaze ale jako asi si k tej garazi dam stejne radsi kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 kudy sel? pres zamek nebo pres okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 nastesti zamek, ale mam je skryte pod krytkama na dverich, tak je kompletne odlamal, sroubovakem, takze odreny lak (nastesti ne moc drasticky) a jedna krytka ztracena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 me napadlo normos mi t treba tri skodarny s vybavou anechat je nekde na volnym prostranctvi a cekovat to odnekud v noci a drapnout je pri cinu hajzly:) jenze kdo by se do otho poustel .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 jinak bag sem uz sehnal za kransou cenovku i s kablikem kterej nebdu muset predelavat tak cajk A kde se asi za takovou hezkou cenovku berou, ze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 A kde se asi za takovou hezkou cenovku berou, ze.. :-D třeba koupil ten svůj...BTW to je hrozný, co se dnes všechno krade, zvlášť když máš škodu...naštěstí máme garáž...teď mě napadá - stačilo přespat někde v kempu/na chatě a už se na ni vrhli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 ten muj to nebyl ten sem mel oznacenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Nevím, že by v Rakousku někomu ukradli airbag. Když vidím v Insburcku auta kde mají velké navi, notebook na zadních sedadlech a otevřená šíbr a jsou všichni v klidu... sekat ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 jj, takhle to funguje skoro vsude, jen bohuzel u nas ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 asi tak nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 mno v tomhle směru fakt nemáme na co být pyšný!!! tak pevně doufam, že já nebudu muset shánět žádnej z vašich bagů :-) auto stojí půl týdne v garáži a půl na zahradě....tam jsem si myslel, že to je taky v bezpečí ale jen než skoro sousedovi ukradli ze přímo ze dvorku 1kovýho supa v plnke :-O...podotýkám na vesnici mrňavounký daleko od Phy a vetších měst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Dokud budeme, mne nevyjímaje, kupovat díly na inzertních serverech a pochybných autovrakovištích, tak se to nevymýtí !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.