Publikováno Srpen 23, 201015 r Zdarec všem, jsem vlastník fábie na LPG a nevím si rady, auto na plyn cuká a okamžitě se rosvítí kontrolka diagnostiky, nedávno jsem tam dával nový svíčky BOSCH ale nepřestalo to, jeden mechanik mi poradil že mám koupit svíčky značky BRISK a že to přestane a že do auta s plynem jedině BRISK, celkem se mi nechce kupovat nový svíčky i když to není zase tolik peněz, nemáte s tím prosím zkušenosti? Díky moc za rady.
Srpen 23, 201015 r dotazů a odpovědí na svíčky je tady mraky, hledej :-) Nicméně já v Octě 1.6 vyměnil originální Beru 3-elektrodové za Brisk Platinum DR15YPP-1(cca 280 kč/4 ks), zmenšená vzdálenost na 0,8 a je po cukání. Dal jsem rovnou i kábly (400 Kč za sadu), a mám snad na nějakých 40-50 tkm pokoj. Je ale fakt, že mě to necukalo nijak zle, sem tam v nízkejch točkách ... Pohledej rady od karla.lpg Upraveno Srpen 23, 201015 r od Zlejsek
Srpen 24, 201015 r Autor napiš typ, motor, obsah, pak ti napíšu jaké tam patří... Je to fabia 6Y 1.2 40kW
Srpen 24, 201015 r Ahoj s Octou se ke Karlovi teprve chystám ale v Citroenu xsara na lpg jsem udělal nejlepší zkušenost se svíčkama NGK řady V-Line byly to opravdu držáky.Zatim co Champion ,Brisk nebo Bosch vydržely do cca 10000 km a pak to začlo škubat NGK klidně i 30000 km
Srpen 24, 201015 r Je to fabia 6Y 1.2 40kW 6Y nebude nic, ale kód motoru by měl být AWY, myslím že v šestiventilové verzi se ani jiné nedělaly
Září 3, 201015 r Autor Tak můj problém nebyl o svíčkách ale v něčem jiným, bohužel zatím nevím v čem,zatím díky všem.
Září 4, 201015 r pro tomikabobika A na benzín ti auto nezaškubne? Ani sebemenší náznak? Na benzín se ti CHECK ENGINE nerozsvítí ani nerozsvědcuje? Tak zajeď do servisu ať ti zkontrolují a prohlédnou tvůj LPG systém. Uvidíš, že tam najdou problém. Co máš za systém LPG? Výrobce vč. modelu? Upraveno Září 4, 201015 r od PauLofWoCC
Září 4, 201015 r Autor na benzín to jednou taky začalo škubat a vyhodilo to stejnou chybu a po vymazání zase jede bez problémů,nemám to auto dlouho takže nemám moc zkušeností, zajdu přímo za plynařem a uvidíme, bohužel to auto celkem potřebuju tak jsem si o tom chtěl nejdřív něco pozjišťovat ale nezbývá než se smířit s tím že ho budu muset chvilku oželet...
Září 4, 201015 r Autor Vynechává válec 3 sporadicky, tak nějak to tam bylo, jak poznám co je tam za systém? V tom papíru co mi k tomu dal autobazar to nejde vyčíst,protože mi asi nedali celej, není to napsaný na nádrži?
Září 5, 201015 r Nemáš vstřikovače Magic-Jet? Mělo by se jednat o český výrobek s názvem Magic (třeba verze 2 nebo 3). Pokud máš vstřikovače Magic-Jet je možné, že některý vstřikovač je v kašičce.
Září 5, 201015 r Autor podle toho co jsem se dočetl na webu té firmy co to montovala, je velmi pravděpodobné že to opravdu bude magic, a pokud to opravdu bude špatný vstřikovač nevíš kolik by stála výměna? A ty vtřikovače magic-jet jsou poruchové? Nebo co si o nich myslíš?
Říjen 22, 201014 r Autor Pro všechny s podobným problémem nebo pro ty koho to jenom zajímá, po výměně vtřikovacího ventilu šlape auto jak hodinky
Říjen 30, 201014 r Trochu občerstvení pro téma svíček :-) před 3000 km jsem namontil do Octy 1.6 BFQ svíce Brisk DR15YPP-1 namísto originálních ze Škoda servisu. Ty originály byly značka BERU, sice BFQ má mít v prvovýrobě NGK ale při výměně ve 120 tkm jsme dostal BERU, které mají origo správnýkód VW. Teď padla zima a začaly opět potíže s (benzínovým) studeným startem. Přemýšlím jestli to může být taky trochu svíčkama. Za tepla vše OK. První ranní start v chladu hrůza, kuckání, smrad, když šlápnu na plyn, střílí do výfuku nejde do otáček, houpe se volnoběh jak šílený a když se uklidní třese se a zní jak když jede na tři válce. Takže dotaz (asi hlavne na karla.lpg) :-): Co do octy 1.6 BFQ na plyn nejraději? - originální NGK BKUR6ET-10 ? - nebo nechat Brisk DR15YPP-1 ? - nebo něco jiného? NGK Laser Line 1 například ? - nebo něco úúúúúúúúúúúúúplně jiného? Odborníci prosím poraďte ... Díík MOC!
Říjen 30, 201014 r já mám ve své Brisky DR15YPP-1, už je na nich přes 55 tisíc a žádný problém, bude to v něčem jiném, osobně si myslím, že je to buď plyn, nebo začínají blbnout plynové vstřikovače.....
Říjen 31, 201014 r OK, dík za radu. Ještě dotázeček na kolik sklepnout odtrh z originálních 1mm? Já je přihnul na na 0,8 mm, co praví zkušenost? Ještě míň? Nebo naopak víc? Díky! Jinak na plyn ty potíže nevidím, respektive až v poslední řadě. Na plyn totiž auto po doseřízení v 3000 km jezdí jak střela, bez nejmenšího problému. To co se mi děje je na benál, špatný start při úplně ledovém motoru. Chytne okamžitě ale do deseti vteřin začne kuckat, kouřit a jede jak na tři válce. Když přišlápnu plyn, občas střelí a nejde za boha do otáček. Když to nechám chvíli trápit tak se uklidní jak se trošku ohřeje. Pak už je to OK, až dalšího odstátého startu, tak 6-7 hodin nebo dýl, typicky přes noc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.